Moja je ulijetala u njeg do 3,5-4 godine. Naravno služio nam je u tom dobu njenom da unutra budu igračke i da iste ne razbacuje po stanu.
25.03.2013, 12:27
SailorMoon
1300
IZVORNA PORUKA: Daliyah92
Moja beba ima 9mj. i odavno mu planiram kupiti ogradicu a mislila sam da nema koristi ako on ne puze, i skoro je tek poceo puzati. Kupila bi mu tu ogradicu ali ne znam do koliko mjeseci je moze koristiti, jel moze do godinu i po - dvije?
veliki je. stabilan i siguran. kostao je 200+Km (ne znam tacno jer su kupili svekar i svekrva). nama se isplatio jer se stariji sin izigrao u njemu a i mladji ga koristi. pogledaj dimenzije zbog prostora u tvojoj sobi gdje bi ga postavila
i jos nesto. jamislim da je bolje uzeti i polovan a da je kvalitetan (pitaj prijateljice ima li neka ogradicu koju visene koristi) nego novo a da je bezveze jer je sigurnost djeteta u pitanju
ja prodajem moju ogradicu. nekoliko mjeseci mi stoji sklopljena. eto, ako ste zainteresovane, javite. nadam se da mi administratorka nece naplatiti reklamu
dajem je za 80KM
25.03.2013, 13:17
Daliyah92
644
E super bas, cim prije idemo je kupiti Jos ovdje nisu tako skupe, ima ih i od 30 eura + one loptice koje inace kostaju oko 5 eura, bude ih bas puno. Samo se nadam da ce beba htjeti biti u njoj
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 25.3.2013 13:18:17 >
25.03.2013, 13:21
Daliyah92
644
Alma, da sam u Bosni mozda bi i pogledala, ali daleko sam Ja isto mislim da je bolje uzeti polovno a kvalitetno, nego novo i ne isprobano pa se pokajati. Ali eto ova ovdje kod nas nije skupa pa i ako se pokajemo bar nismo bacili velike pare
19.05.2013, 13:02
micamaca13
17
Drage moje, odvano vas pratim i citam, ali ne stignem bas uvijek pisati, pa sam relativno nova u tome...Ali da podijelim svoje iskustvo za krevetac...Ovako, ja imam drveni klasicni sa ladicom i dobrim madracem u spavacoj za spavanje (moja curica ima malo vise od 2 god) i jos nikad nijednu noc nije spavala sa nama na krevetu.A u dnevnoj sobi imam i putni istih dimenzija 120*60, dakle veliki u koji stavljam veeeeliku deku 220*220 koju tako presavijem par puta i "obucem" u jedan slifer dimenzija krevetica.To smo dobili za prvi rodjendan i nikad, ali nikad nismo dobili nista korisnije.Koristi se bukvalno svaki dan, u pocetku za igranje a svakodnevno dok ja kuham ili sam u kupatilu ili nesto radim po kuci...I cak u njemu moja djevojcica skace svaki dan, igra se, a na moru je spavala 10 dana u njemu sa istom dekom u sliferu umjesto madraca i sve je bilo savrseno.Cak i jutros dok ja obavim 15-20 minuta nekog posla od pripreme dorucka i sl.Znaci nama je doslovno pomogao vise nego bilo sta sto imam od opreme.Napominjem da zivimo u 38 kvadrata i nemam "guzvu" u kuci zbog toga.Za dva mjeseca opet ocekujem rodjenje druge djevojcice i kupila sam jos jedan drveni sa madracem za spavanje, a putni ce sigurno biti u dnevnoj sobi jos par godina Dakle, ja sam po svom licnom iskustvu PREZADOVOLJNA. Pozdrav za sve