IZVORNA PORUKA: veeseelaa
sa krupnijim djetetom je lakše deverati, istina
osobito kad su prvorotke u pitanju, a dijete sitno isprepadaš se
kod mene snaha rodila bebicu treću 4 kg, mašalla prava bebara, ono nije te strah uzet je
čvrsta, ma ko da joj je 2 mjeseca
ste strane je lakše i majci i onima oko nje
a sad porod je druga priča
ja ne bi više od 4 kg, nego od 3,5 kg ako može
ja sma super deverala sa svojom djecom...
i ona koja su se rodila 3900 -4000 g ja odem da ih vidim jer mašalllah na sva zvona krupna beba...ja tamo ono mali zamotuljak kao što je i moj bio...
nit će više jesti nit brže prohodati nit prije sjediti nit u školu krenuti nit ženiti jer se nešto jače grama rodilo...
sve je u glavi i nakim standardima tradicionalnim da smao ako ima grama eto beba je...
ja kad sma rodila stariju javim naravno svima kolika je gramima koliko duga...
svi se snuždili do zla boga da sma grašak rodila...
došla moja mama i donijela mir učak u bolnicu...a babica mi okupala bebu i stoji pored vrata...
moja rođena majka kaže ''vidi mašallah ove bebice što je napredna vidi joj obraza i lijepe glavice''
ja se okrenem i kažem ''mama to je moja beba'' elem vidjela je nana...nije znala potrefit do ulaza niz stepenice koliko se zijanila...
još da dodoam okupali je obukli u rozi body po koji sma muža poslala da uzme u dnu ladice sakriven...jer su mi rekli d anosimd ječaka...
ja kupima dva roza i sakrijem...
i drži je babica preko ruke jedne ...beba glavu drži ko velika a ''samo'' 2850g...