cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kuhanje i hrana na moru

clock-img

23.08.2012, 16:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Meni to čudo stoji na ormaru.. Hoće li ko da mijenja ogromni i duboki pekač za manji. Meni ovaj veliki ni za šta ne treba.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

23.08.2012, 16:40

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Neka stoji...nama kad gosti trebaju bahnuti svega nabacam unutra i njih dvojicu istjeram na balkon dok ja zavedem red unutra sve gotovouser posted image

clock-img

23.08.2012, 17:56

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja sa slaninom nisam pravila, a da je probaš zapeć prvo malo na tavi pa metnut na picu

Joj, Vesela, ja se svoj zivot trudim pojednostaviti, a ne zakomplicirati user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

24.08.2012, 08:33

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

meni je odlicna ideja za nositi na more toster...bas mi prijateljica prica prije nekoliko dana ... hljeb u CRO je skup a uvjek ga ostane ...e da se ne baci lijepo ujutro samo u tosteri i eto ...
mada je i pocy imala super ideju za one kojima prodavnica nije bliuz..nositi pekac za hljeb....

da, kada uzmes apartman daleko od civilizacije i kada je prva prodavnica bas daleko od apartmana...pa da ne bi palio svako jutro auto da kupis neka fina peciva ujutro, pekac je idealan...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

29.09.2015, 12:08

clock-img

Compton

pencil-img

1

Neznam kakvu vi naviku imate, al ja volim kad odem na more pa da tamo jedem sa restorana ili kupujem hranu na moru, a ne da vucem od kuce sa sobom na more :D

clock-img

29.09.2015, 12:32

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Djesi Ana, kućo stara!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

29.09.2015, 12:36

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: Compton

Neznam kakvu vi naviku imate, al ja volim kad odem na more pa da tamo jedem sa restorana ili kupujem hranu na moru, a ne da vucem od kuce sa sobom na more :D

ma imamo naviku da nosimo paštete,pdajz,pretis lonac,zaleđeno meso,gajbu piveuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

29.09.2015, 12:51

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Ana je hit user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

29.09.2015, 13:32

clock-img

minja_

pencil-img

655

Mi ponesemo zaleđene gulaš, supu od koljenice, svo posuđe jer mi se gadi ono u apartmanima. Jednom sam pred gazdaricom otkuhavala njen escajg i case u serpi na sporetu i ona pitala da ostavim mm i da se udam za njenog sinauser posted image
konzerve, sireve, brasnouser posted image kupujem samo hljeb. Voce je takodje bosansko, ponesemo šLiva i jabukauser posted image

ljudi koji gledaju svoja posla i ostali jednorozi...

Zadnji članci

article-img