Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Meni to čudo stoji na ormaru.. Hoće li ko da mijenja ogromni i duboki pekač za manji. Meni ovaj veliki ni za šta ne treba.
23.08.2012, 16:40
Nedi
1147
Neka stoji...nama kad gosti trebaju bahnuti svega nabacam unutra i njih dvojicu istjeram na balkon dok ja zavedem red unutra sve gotovo
23.08.2012, 17:56
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja sa slaninom nisam pravila, a da je probaš zapeć prvo malo na tavi pa metnut na picu
Joj, Vesela, ja se svoj zivot trudim pojednostaviti, a ne zakomplicirati
24.08.2012, 08:33
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
meni je odlicna ideja za nositi na more toster...bas mi prijateljica prica prije nekoliko dana ... hljeb u CRO je skup a uvjek ga ostane ...e da se ne baci lijepo ujutro samo u tosteri i eto ... mada je i pocy imala super ideju za one kojima prodavnica nije bliuz..nositi pekac za hljeb....
da, kada uzmes apartman daleko od civilizacije i kada je prva prodavnica bas daleko od apartmana...pa da ne bi palio svako jutro auto da kupis neka fina peciva ujutro, pekac je idealan...
29.09.2015, 12:08
Compton
1
Neznam kakvu vi naviku imate, al ja volim kad odem na more pa da tamo jedem sa restorana ili kupujem hranu na moru, a ne da vucem od kuce sa sobom na more :D ____________________ Apartmani na moru
29.09.2015, 12:32
palachinken
5397
Djesi Ana, kućo stara!
29.09.2015, 12:36
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: Compton
Neznam kakvu vi naviku imate, al ja volim kad odem na more pa da tamo jedem sa restorana ili kupujem hranu na moru, a ne da vucem od kuce sa sobom na more :D ____________________ Apartmani na moru
ma imamo naviku da nosimo paštete,pdajz,pretis lonac,zaleđeno meso,gajbu pive
29.09.2015, 12:51
ladyblue RR
1848
Ana je hit
29.09.2015, 13:32
minja_
655
Mi ponesemo zaleđene gulaš, supu od koljenice, svo posuđe jer mi se gadi ono u apartmanima. Jednom sam pred gazdaricom otkuhavala njen escajg i case u serpi na sporetu i ona pitala da ostavim mm i da se udam za njenog sina konzerve, sireve, brasno kupujem samo hljeb. Voce je takodje bosansko, ponesemo šLiva i jabuka