cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kuhanje i hrana na moru

clock-img

23.08.2012, 13:31

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nisi user posted image user posted image user posted image

jesi sigurna user posted image
na plazi salatu jedemo srebrenim viljuskama user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

23.08.2012, 13:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

u pizza tavi..inače..u njoj palačinke..pizza..teletina..piletina..krompir..ma čitav show

ovo je moja mama htjela nositi al smo je odgovoriliuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2012, 13:39

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

u pizza tavi..inače..u njoj palačinke..pizza..teletina..piletina..krompir..ma čitav show

e ja nisam usjela ispeci picu u toj tavi..jednom probala i katastrofa..kako tvam to uspije? jel bitno duboka ili plitka tava? meni je ona najbolja za meso ili ribu

clock-img

23.08.2012, 13:39

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nisi user posted image user posted image user posted image

jesi sigurna user posted image
na plazi salatu jedemo srebrenim viljuskama user posted image

E to je vec nesto drugo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.08.2012, 13:40

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Cuj ono "tava" user posted image
Valjda pekac za pizzu, cuj tava...
Haj nek sam i to cula user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.08.2012, 13:41

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: djoisa

e ja nisam usjela ispeci picu u toj tavi..jednom probala i katastrofa..kako tvam to uspije? jel bitno duboka ili plitka tava? meni je ona najbolja za meso ili ribu

a što nisi uspjela?
tijesto zamijesiš kao i obično, pouljiš tavu i ubaciš tijesto, rukama tijesto s kraja na kraj razviješ
i onda mećeš sastojke
kad se ispeče, (bacaš pogled, ja dignem viljuškom picu pa pogledam jel odozdo pečena) izvadiš iz tave i isječeš picu na dasci i bude ok

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2012, 13:44

clock-img

animagical

pencil-img

5604

djoisa vjerovatno si previse pojacala, pa ti je bila ko drvo odozdo a ziva odozdo, tako se meni desilouser posted image fol je u umjerenoj temperaturi i tankom tijestu

clock-img

23.08.2012, 13:45

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

Mi smo ove godine od susja ponijeli dvije tepsije, pretis lonac i mikseruser posted image user posted image , sve ostalo smo imali u apartmanima, cak i masinu za ves pa smo morali nositi detrdjent i omeksivac i prali smo posteljinu svaki 3 dan, sreca nasa nismo morali peglati jer smo lijepo slozili kad se osusiouser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

23.08.2012, 13:48

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

IZVORNA PORUKA: animagical

djoisa vjerovatno si previse pojacala, pa ti je bila ko drvo odozdo a ziva odozdo, tako se meni desilouser posted image fol je u umjerenoj temperaturi i tankom tijestu

ne znam peklo se i peklo..odozdo izgorilo gore prijesno..uglavnom jednom probala i nikad vise..onaj poklopac nidje veze ne moze se ni ugrijati do pecenja..kod mene je tava plitka mozda zbog toga

clock-img

23.08.2012, 14:13

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Zeznula si se user posted image

Stavis u nju pola pileta,koju papriku,krompira,glavica luka , odozgo na sitno isjecem jedan paradajz naravno sve to mora biti Made in BiH user posted image i za pola sata pravi damski rucak user posted image

clock-img

23.08.2012, 14:14

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

ne znam peklo se i peklo..odozdo izgorilo gore prijesno..uglavnom jednom probala i nikad vise..onaj poklopac nidje veze ne moze se ni ugrijati do pecenja..kod mene je tava plitka mozda zbog toga

Ni meni nikad nije uspjela pizza u toj tavi a sve ostalo je odlicno..Nekako mi bude sasusena i tvrda user posted image

clock-img

23.08.2012, 14:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Dida79

Ni meni nikad nije uspjela pizza u toj tavi a sve ostalo je odlicno..Nekako mi bude sasusena i tvrda user posted image

žene tanje tjesto mora biti za ovu tavu...
i manja temperatura a ne na naja�u....

a kod mene je tjesto jednostavno...
za ovu veliku tavu ...
320 gr brašna
10 gr germe
2 kašike maslinovog ulja
soli po želji malo šećera radi germe i 250 ml tople vode...
da osdtoji pola sata i od te mjere dvije pice naparvim u ovoj većoj tavi.

eh u tjesto sma počela stavljati i origano...to je novina al u biti ti je touser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.08.2012, 14:26

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

e da, treba temp uskladiti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2012, 14:27

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Koja sma ja mazga...kupim ovu tavu pred more na nekoliko dana i ostavim je kućiuser posted image
našla u konzumu bile na sniženju...i umjesto d aje ponesem ja je soatvim...
e iduće godine ide sa mnom pa makaruser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.08.2012, 14:40

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Jesam li ja jedina kojoj se pizza iz tog pekača ne svidja user posted image

Nema ništa dok je ne ispečem u rerni pa bude hrskava taman kako volim...uhhhhh...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

23.08.2012, 14:41

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Nema ništa dok je ne ispečem u rerni pa bude hrskava taman kako volim...uhhhhh...

nisi ja jednom probala i ne valja mi
meni najbolja bude u onoj kak da kazem boze kak se zove , tepsiji sto dodje u rerni cetvrtasta nije duboka tanka
eh nikad bolja ne budeuser posted image

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

clock-img

23.08.2012, 14:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e pa moja bude hrskavauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.08.2012, 14:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e pa moja bude hrskavauser posted image

hahaha pa i moja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2012, 15:05

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ma, nisam ja ni sumnjala u naše vrhunske domaćice user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

23.08.2012, 15:08

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ma mora bit pravo tanka majkemi...
al kod mene muž voli da je malo podeblja....pa nam ova tama za albansku dagaru, ribu i povrće sa mesom smao nako najviše služiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.08.2012, 15:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2012, 15:18

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

A, ja najviše volim sa slaninom, a ne može se ona zapeći nikad dovoljno kao u rerni s gornjim grijačem. Nama pizza pekaš služi za sve osim za pizzu user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

23.08.2012, 15:24

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

A, ja najviše volim sa slaninom, a ne može se ona zapeći nikad dovoljno kao u rerni s gornjim grijačem. Nama pizza pekaš služi za sve osim za pizzu user posted image

e sad....
ne mogu ti svajet dat...jesi neka...što me izradiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.08.2012, 15:29

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja sa slaninom nisam pravila, a da je probaš zapeć prvo malo na tavi pa metnut na picu

< Poruku je uredio veeseelaa -- 23.8.2012 15:30:02 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2012, 16:35

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: Nedi

sad rerna neki fazon 

Kako ces bRez rerne picu napravitiuser posted image

Ima li gdje slika te tave? Jesam li sad gospoja sto ne kuham ili primitivka sto nisam IN?user posted image

A sad ozbiljno da vidim tavuuser posted image

http://www.kupindo.com/Kucni-aparati/10017696_Pekac-za-picu-Keno-

user posted image user posted image

Nije ovo tava za pizzu nego rostilj za balkonuser posted image user posted image koji posjedujem u 2 primjerka jer je i tata donio svoj prije par danauser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img