cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kuhanje i hrana na moru

clock-img

23.08.2012, 08:52

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Samo mi nije jasno sta smo mi koje kuhamo na moru, kad vec nismo dame?

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

23.08.2012, 08:53

clock-img

henna ze

pencil-img

475

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja bih da se ogradim od teme,ja nit punim paprike nit jedem, isto je sa sarmomuser posted image , pravim samo kulturna jela,

i jbt veselaaa od kud tebu rerna u apartmanum ja ljetujem po apartmanima 10 godina i nikad rerne nisam ni vijedla, dva kola  imam i to ono jedno veličine kovanice od pet marki, ccccc

baš...
dobro pitanje...
ja sam u apartmanima vila i u dlamaciji i u crnoj gori...nikada nismo rernu imali...

recimo mi volimo ispeć paprike i prelit pavlakom to je savršen ručak...
no bez rerne možaš u onoj tavi po nekoliko komada peći...
u ulcinju su najbolje mesnate paprike koje ćete ikada u životu pojesti...
noooooooo ja sma ih otamo donosila u Sa da se ko insan pečenih najedemuser posted image

mi smo imali rernu ove godine

http://www.apartmani-vodice.info/ap6.htm

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

23.08.2012, 09:05

clock-img

minja_

pencil-img

655

ne bi mi mrsko da proguglam sta nasi susjedi i komsije pisu o kuhanju na moru, kad tamo, ciganluku ni traga, vec sasvim normalno zene razmjenjuju recepte, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Rade i pretisi. Od kuce se nose cak i zaledjene supe od koljenice i zaleđeno meso od provjerenog mesara. Niko im ne spocitava da unistavaju vlastiti turizam.
Ne vidjeh nigdje da su zbog tog izbora manje dame a vise "Untermensch" (valjda ako nisi dama, onda si ovo drugo).

clock-img

23.08.2012, 09:14

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja bih da se ogradim od teme,ja nit punim paprike nit jedem, isto je sa sarmomuser posted image , pravim samo kulturna jela,

i jbt veselaaa od kud tebu rerna u apartmanum ja ljetujem po apartmanima 10 godina i nikad rerne nisam ni vijedla, dva kola  imam i to ono jedno veličine kovanice od pet marki, ccccc

baš...
dobro pitanje...
ja sam u apartmanima vila i u dlamaciji i u crnoj gori...nikada nismo rernu imali...

recimo mi volimo ispeć paprike i prelit pavlakom to je savršen ručak...
no bez rerne možaš u onoj tavi po nekoliko komada peći...
u ulcinju su najbolje mesnate paprike koje ćete ikada u životu pojesti...
noooooooo ja sma ih otamo donosila u Sa da se ko insan pečenih najedemuser posted image

mi smo imali rernu ove godine

http://www.apartmani-vodice.info/ap6.htm

I mi smo imali u Podgori uvjek pravi sporet, u kome naravno ima i rerna. (2003-2005)

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

clock-img

23.08.2012, 09:38

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Mi smo išle s busom ove godine s busom i to na malo dalju relaciju, jedva sam sa silnim torbama uspjela preživjeti tako da mi nije palo na pamet da nosim bilo šta od hrane osim onoga što nam je bilo potrebno u putu.

A mislim da ne bih nosila ionako ništa, jer ne znam da mi je neka velika ušteda sve to. Mislim da me je ove godine najviše koštao sladoled i voće (kila cca 35 kuna user posted image )

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

23.08.2012, 09:51

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

i jbt veselaaa od kud tebu rerna u apartmanum ja ljetujem po apartmanima 10 godina i nikad rerne nisam ni vijedla, dva kola imam i to ono jedno veličine kovanice od pet marki, ccccc

pa ne znam,  mi smo imali komplet kuhinju, haman ko u kući, samo do duše bez mikrovalne user posted image
ima i u toj kući takvih apartmana sa dva kola al ja to nis<m htjela

< Poruku je uredio veeseelaa -- 23.8.2012 9:52:16 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2012, 09:55

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Jos uvijek smo na ovoj temi...sta je toliko zanimljivo? Garant veselicina picauser posted image

< Poruku je uredio Nedi -- 23.8.2012 10:00:26 >

clock-img

23.08.2012, 09:56

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ja sam imala i mikrovalnu i toster...
A i veš mašinu...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

23.08.2012, 09:59

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

sad rerna neki fazon 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2012, 10:00

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

sad rerna neki fazon 

ja vala...a ne all incl user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

23.08.2012, 10:02

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

sad rerna neki fazon 

Kako ces bRez rerne picu napravitiuser posted image

clock-img

23.08.2012, 10:15

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

biće nisma tražila rernu pa nisma ni dobilauser posted image

nema veze ionako kljukušu ne jedem na moru...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.08.2012, 10:17

clock-img

henna ze

pencil-img

475

IZVORNA PORUKA: Nedi

sad rerna neki fazon 

u pizza tavi..inače..u njoj palačinke..pizza..teletina..piletina..krompir..ma čitav show

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

23.08.2012, 10:30

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

sad rerna neki fazon 

u pizza tavi..inače..u njoj palačinke..pizza..teletina..piletina..krompir..ma čitav show

joj dobro si ti...nikada mi nije palo na pamet da je ponesem...
dobra ova tema rodila mi je nove idejeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.08.2012, 10:30

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

sad rerna neki fazon 

Ima li gdje slika te tave? Jesam li sad gospoja sto ne kuham ili primitivka sto nisam IN?user posted image

A sad ozbiljno da vidim tavuuser posted image

clock-img

23.08.2012, 10:36

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

sad rerna neki fazon 

Ima li gdje slika te tave? Jesam li sad gospoja sto ne kuham ili primitivka sto nisam IN?user posted image

http://www.kupindo.com/Kucni-aparati/10017696_Pekac-za-picu-Keno-

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.08.2012, 10:37

clock-img

leona81

pencil-img

6373

mi smo u C.Gori bogami imali i rernu - doduse na plin koju ja ne znam koristiti, i mikrovalnu, toster, ves masinu, kuhalo za vodu, filter aparat za kafu...cak i pravi krevetic za M drveni:) al nikad vise ne bih isla u C.Goru zbog vode i komaraca

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

23.08.2012, 10:39

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

meni je odlicna ideja za nositi na more toster...bas mi prijateljica prica prije nekoliko dana ... hljeb u CRO je skup a uvjek ga ostane ...e da se ne baci lijepo ujutro samo u tosteri i eto ...
mada je i pocy imala super ideju za one kojima prodavnica nije bliuz..nositi pekac za hljeb....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.08.2012, 13:07

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ma što ostane hljeba pršenice naparvim i eto doručka...
čuj da nosim pekaš za hljeb i toster...
to mi je baš previše majkemiuser posted image

a pozz tava mi je dobra ideja...jer na tarasi fino muža zapislim sa povrćem i mesinom...pa nek kombinuje svaki dan šta može u tavicuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.08.2012, 13:10

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: minja_

ne bi mi mrsko da proguglam sta nasi susjedi i komsije pisu o kuhanju na moru, kad tamo, ciganluku ni traga, vec sasvim normalno zene razmjenjuju recepte, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Rade i pretisi. Od kuce se nose cak i zaledjene supe od koljenice i zaleđeno meso od provjerenog mesara. Niko im ne spocitava da unistavaju vlastiti turizam.
Ne vidjeh nigdje da su zbog tog izbora manje dame a vise "Untermensch" (valjda ako nisi dama, onda si ovo drugo).

ma nas je narod iskompleksiran vazda bio, ne svi ali vecina...

clock-img

23.08.2012, 13:23

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ja sam imala i mikrovalnu i toster...cak i kuhalo user posted image i naravno rernu
A i veš mašinu...

imala sam sve veš mašine user posted image

clock-img

23.08.2012, 13:26

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Ma jok, mi prenesemo po teleta niko nas nezaustavi, cesi su mala maca za nas[sm=smiley36.gif]user posted image ...samo nas brine kako cemo iduce godine jer Hrvatska ulazi u EU, jadna mi majka morat cu trositi svoje novce kod njihuser posted image ..nista 5 dana cu platiti hranu i spavanje, a 5 dana cemo spavati u autu, ko u titino dobauser posted image Afan pozadi, a mi naprijed i veselo vece, a preo dana spavat cemo na plazi, bitno je udisati jod i borovinuuser posted image user posted image

user posted image ...ovako nekako je bilo i kod nas dok smo se moraliuser posted image
ne vidimo se od paprika,paradaiza i friziderauser posted image
ja jos ne skonta jesam li dama ili nisamuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

23.08.2012, 13:28

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Nisi user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.08.2012, 13:30

clock-img

felix

pencil-img

1166

sad rerna neki fazon 

http://www.arves.net/images/pizzatava.jpg

clock-img

23.08.2012, 13:31

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

meni je odlicna ideja za nositi na more toster...bas mi prijateljica prica prije nekoliko dana ... hljeb u CRO je skup a uvjek ga ostane ...e da se ne baci lijepo ujutro samo u tosteri i eto ..

ja sam pravila od starog hljeba prženice user posted image u tefal tavi koju sam ponijela user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img