Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mašala djeca ko med. Smajli dječica su ti premedena. Hapymum cura je lutkica
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mašala djeca ko med. Smajli dječica su ti premedena. Hapymum cura je lutkica
ziki hvala ti
30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
18.10.2012, 14:54
Daliyah92
644
IZVORNA PORUKA: Emina*
Eh ovako... Ja sam uradila ovako Smanjila slike na comp-u( Microsoft Office Picture Viewer, ali i bilo koji drugi program koji ima opciju moderiranja slika), a skoro svaki comp to ima.... Smanjis ih negdje na velicinu, nemam pojma, oko 100x100...
Na stranici www.glitterfy.com imas opciju upload image/photo, uzmes ono "Browse" i nadjes sliku na svom kompjuteru koju si prethodno smanjila, i onda ispod dole kliknes na onaj kvadratic "upload image" i on ti sam napravi sliku na toj stranici, i onda samo copy/paste na sliku, i u svoj prozorcic..
I ja bih da postavim sliku svoje bebe, i zanima me je li mogu ovako kako je napisamo ovdje. Ovo sam objasnjenje nasla na prvoj stranici.
"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."
A 16.6.2012. :) D 14.5.2016. :)
18.10.2012, 15:05
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: smajli80
Nije mi uspjela prva sličica pa je ponavljam,to je majkin mali dječak u poslu
Presladak je
18.10.2012, 15:08
smajli80
688
Faja