Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
03.09.2012, 16:12
mayra
385
E dovedoste me do suza. Samo da pozelim sve najljepse prvacicima, puno dobrih ocjena, puno lijepih prijateljstava i samo najljepse uspomene da ponesu iz ovog doba
03.09.2012, 18:09
MicoTico
340
Evo i naše sličice za prvi dan škole
Danas su za naše male prvačiće stariji drugari iz škole pripremili priredbu, a onda su učiteljice prozvale svoje đake i podijelile im poklončiće. Potrefilo se da sa mojom curicom u razred idu njene 2 najbolje drugarice iz vrtića. Ona je bila presretna.Ljubi je majka!
Masallah prvacica A iImancica je ko meeeeed Kako ti predevera danas??Ja sam u skoli bila super,vidjela si,pomalo...Al kad sam kuci dosla,predstava je tek pocela
Masallah prvacica A iImancica je ko meeeeed Kako ti predevera danas??Ja sam u skoli bila super,vidjela si,pomalo...Al kad sam kuci dosla,predstava je tek pocela
Dobro sam se drzala sve do jedne recitacije. Onda sam malo prosmrkala... Ja to bohtim zamisljenim pogledom, drhtavicom, ludim mislima. Mislimi stalno luduju 100/h...ko da se udaje, malo je reci.
S. je divan mali djecak. Drago mi je da ide sa mojim Nidalom u razred. Drago mi je da sam te vidjela i da sam eto i S. ispratila u skolu
Dobro sam se drzala sve do jedne recitacije. Onda sam malo prosmrkala... Ja to bohtim zamisljenim pogledom, drhtavicom, ludim mislima. Mislimi stalno luduju 100/h...ko da se udaje, malo je reci.
S. je divan mali djecak. Drago mi je da ide sa mojim Nidalom u razred. Drago mi je da sam te vidjela i da sam eto i S. ispratila u skolu
Znam mila moja...sve znam...Ali da ponovimo jos jednom:hvala dragom Bogu,pa smo docekale Hvala na komplimentu za mog smjeska,a i tvoje su divne,neka su ti zive i zdrave A dobro mi je dosla jos jedna podrska,osim muza i ostalih
03.09.2012, 21:35
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
03.09.2012, 21:41
Mya_81 RR
5531
Divni su, divni!!! Jedno nezaboravno i divno iskustvo im želimo!!!
03.09.2012, 21:42
Anoniman
Hvala vam Brzo cete i vi to docekati aBd...kako nam samo djeca rastu hB