Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
samo da vas utješim da nikad nećete prestati plakati..moja kad donese knjižicu i pohvalu od direktora za sve petice, pa još knjižicu iz mekteba sa peticama..ja dva dana samo je pogledami u plač. juče je moj babo piTa jelda Hena ti sad u četvrti, kaže ona..joooj dido..pa to je bilo prošle godina sad sam peti..a meni na tren pamet stade.čuj peti majke mi
place se za sve kad je u pitanju prvo dijete, sve dok drugo ne krene u skolu,a poslije se ne place ni za jedno ni za drugo Ja se sjecam sta je moja kcerka obukla kad je krenula u skolu,i ko joj je kupio,a za malca morala bih sliku pogledati,pa da vidim u cemu je bio
Po onom: Prvom djetetu slikaš sve: prvi zub, prvi osmjeh, prvi rođendan, prvi korak. Drugom slikaš samo rođendane. Trećem slikaš kukove.
Ma ja nesto ne znam jesmo li joj i kukove slikali
13.08.2012, 14:51
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
22.08.2012, 19:57
Azure
469
Nisam odolila a sa se nejavim. Bas ste me namamile, a nisam se dugo javljala. Dobro je jedna od vas rekla "lako nas je bilo namamiti".
Pozdrav za sve forumasice, posebno one stare cija djecica krecu ove godine u skolu.
Slatke muke o mondur :) mojoj malenoj i meni su duple. Moja macica prvog dana skole slavi i 6. rodjendan :)) Tako da se se moramo posebno "dočerati" za taj dan. Jaaaako sam uzbudjena. Evo maloprije sam izasla s posla i trknula u Beneton. Javila mi rodica da imaju neko snizenje. Nasla sam nesto zanimljivo, ali moram macicu dovesti da vidi.
Samo da znaju mame djecaka da imaju krasne majice za male djecacice od 9 do 13 km. Super su i za iduce ljeto.
Uglavnom jos nisam skontala sta cemo, a to je jaaaaaako blizu. Moram reci ove fotkice prvacica sto su mamice postavile su kraaaaaasne. Sve vas ljubim i grlim. I nadam se da se uspijem ija pridruziti sa nasim fotkicama uskoro.
22.08.2012, 22:17
balasgirl
972
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: zaha
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: zaha
IZVORNA PORUKA: henna ze
samo da vas utješim da nikad nećete prestati plakati..moja kad donese knjižicu i pohvalu od direktora za sve petice, pa još knjižicu iz mekteba sa peticama..ja dva dana samo je pogledami u plač. juče je moj babo piTa jelda Hena ti sad u četvrti, kaže ona..joooj dido..pa to je bilo prošle godina sad sam peti..a meni na tren pamet stade.čuj peti majke mi
place se za sve kad je u pitanju prvo dijete, sve dok drugo ne krene u skolu,a poslije se ne place ni za jedno ni za drugo Ja se sjecam sta je moja kcerka obukla kad je krenula u skolu,i ko joj je kupio,a za malca morala bih sliku pogledati,pa da vidim u cemu je bio
Po onom: Prvom djetetu slikaš sve: prvi zub, prvi osmjeh, prvi rođendan, prvi korak. Drugom slikaš samo rođendane. Trećem slikaš kukove.
Ma ja nesto ne znam jesmo li joj i kukove slikali
a četvrto samo za pasoš slikaš
02.09.2012, 20:51
Visnja RR
15102
ova tema ce sutra biti najljepsa
03.09.2012, 13:13
neki x
704
Mi vec stigli sa priredbe,bilo je super,smijeha,malo suza... Prvacic je odusevljen,sto je najbitnije...Evo maminog slatkog osmijeha
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
< Poruku je uredio Visnja RR -- 3.9.2012 15:39:33 >
03.09.2012, 14:50
Lady26
9177
Masallah
Da im bude sa srecom i da budu uspjesni
03.09.2012, 14:54
Visnja RR
15102
mislim da imam i ja pravo biti ponosna na moju mezimicu... ljubim je
03.09.2012, 14:55
lepetetka
615
Hanady curke su medene Neki bravo za lafca malog
Svim prvačićima posebno sretan prvi dan škole, a Boga mi i ovim starijim neka je sa srećom Baš sam se raspekmezila gledajući fotke..mogu misliti koliko emocija
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
03.09.2012, 14:59
Lulu_08
350
Ni sundjer mi ravan nije. Pritisnes me i prokvasim. A pritisle ste me posteno sa ovim slikama vasih medenih prvacica.
neki i hanady - meeeeeeeeeeed medeni su!
Ja se totalno jezim od ovih trenutaka, to su veliki koraci u njihovim, jos uvijek, malim zivotima. Neka im je svima sretan polazak u skolu, da u veselju docekaju svaki novi dan a aBd i godinu.
03.09.2012, 15:05
neki x
704
Hanady slike su divne,sad sam i na FB gledala
Zene hvala vam puuuno,ja opet uh,uh,uh....
03.09.2012, 15:07
Hanady RR
18727
Moja neki
Hvala svima...nek su nam živi i zdravi.... ovo je zaista emocija koju ja opisati ne mogu...
a kakvu smo priredbu imali...nešto prelijepoooooooooooooooooooooo...
03.09.2012, 15:09
Emica_sa
1463
Hanady,neki divno nek je sretan polazak u skolu nasim prvacicima
03.09.2012, 15:22
amanullah
463
hanady cura je mashAllah, da im bude hajirli..
I mi smo danas posebni, mojoj curi je danas prvi dan skole,
evo par slikica sa mobilnog, nesto me zeza aparat, samo da vam je na trenutak docaram sa sekom i bracom
< Poruku je uredio Visnja RR -- 3.9.2012 15:38:10 >
03.09.2012, 15:25
Hanady RR
18727
http://imageshack.us/photo/my-images/6/amijv.jpg/
mašallah
03.09.2012, 15:32
veeseelaa
20552
samo da poželim sretne školske dane, puno osmijeha, dobre učiteljice i dobru raju i mamama takodje nek bude hairli