IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
naravno da kad ja umrem zna se gdje će...
al zar da ih odgajam sad da računaju kad ja umrem šta sve imaju pa nemoraju ništa raditi...
da ja to raporedim dok su onebebe u povoju...
'
Znaš kako ja to vidim, ... poenta je da se pomogne djeci za života, a normalno je kad roditelji umru da će ostat djeci, .... ali... budimo realni, ... tada, najčešće (ako ne računamo prijevremene smrti), to je nasljedstvo taman za unučad, a ne za djecu.
A do tad neka se djeca pate, neka rade, pa da cijene što su zaradili, .. ma daj!
ma daj majketi....
pomogne djeci za života...
eto ja svojima neću pomagat...daću ih nekome...eto tebi pa im ti pomaži
pa pomoć je sve što sma napisala...
samo nedam na gotovs...
kad mi pokaže da radi radi ja mogu da kupim i dam...
al da učim da dam , sve imaš ne trudi se...to ne može...
mislim da dovoljno smo porvele godina na ovome forumu da se zna da ja nisam maćeha svojoj djeci...
privatno mnoge me znaju i vdie moju djecu i mene...
kad mi jedna kaže nesretne su tim načinom odgoja što ih ne biješ, ne kinjih i želje ne ispunjavaš sve redom...ja ću se zapitati...kao milion puta što s upitam jel ovo il ono bolje
ovako...paušale izjave šta ću djeci dati kad mu nude 18 ...daću poklon ako budme htjela...mimo onoga što sma stekla...
neću sigurno nanovinu rapoređivat...sa rčeenicom ne brini lkćero ti imaš
daću odgoj i činiti sve da imama insana od djeteta...
da je vrijedno i dobro i sebi i drugima...
trudit se da bude ono što je moja majka od mene uradila...
materijalno nije simbol ljudskosti...
hebeme se za kroveove nad glavom, bjesbim bibićima...
mobitelom i računarom...
neće imat...jer milion je onih koji imaju manje a insani su za ustat i pomenut...
i za minimalac ako si izabrala da radiš...radi ...
al ima da radiš i privrjeđuješ...
naučit ću te da nedaš na sebe, da pošetno radiš, da se boriš za sebe...
nedam na gotovs nit im to obećavam nit nudim...
sve mogu sutra pordati da nju ili njih iz beljaa izvučem...moje su samo moje...
al sa ovom pameću...ja sma ta koja odlučuje o imovini koja je moja...moja mama o onoj koja je njena...
moja djeca imaju svoju imaovinu i ako joj je volja da porede lutku otkine joj nogu il pokloni nekome...bujrum...