IZVORNA PORUKA: triputmama
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ili vise stedite , ne priustavate sve bas , vec ostavlajte po nesto za buducnost ono trebace kasnije vise sad ne mora user posted image
sadašnjost poznajemo a budućnost ne
o.k
ali da li je bitnije osigurati na neki nacin buducnost detetu , uz to ne kupovati igracke od 300 eura (npr)sad kad su nam deca mala , vec ostaviti " za kasnije"
ili sad se moze evo sine svega a kad nema necemo imati ni ti ni ja
triput mama ja nisam za razbacivanje , zna se sta djetetu treba i sta ne , nema svrhe pretjerivati. JA kada odem u BIH i viidm da malcu od mog brata treba 20-30 km ako izadjemo u grad "samo njemu" djetetu je 6 godina ja se izgubim i oni kad imaju daju kad nemaju sjede kuci ne vode ga hahahahhaa , Budu BOg s nama , ja se smao ruzim a njima cudno , pa bolan neide to tako , ili sto ce mom djetetu adidas trenerka njemu nema ni dvije godine 50 -60 eura nosice par mejseci i adio , za mene je to rasipanje i to mi je jedan nacin raspustanja djece ucenja da rasipa da niakda od njega covjek nece biti , ja kad kupim igracke malcu nije da nemam hvala Alalhu imam ali ga vec sada ucim da cuva , u BIH kad sam bila dodje djete lomi baca od mog IShaka starije 5 godina
ja akzem mami aloooo ne ide to tako ja sam to platila nadje se zena uvredna pa de djeca su , nauci ti njega da ne lomi i rasipa bar ne tudje , takva djeca za moj pojam vode u propast ona ce raskuciti i babovinu i dedovinu , sve se uci od malena , ja sam u djetinjstvu imala sve kad se zaratilo falilo mi je svega , borba za zivot i znam cjenit a evo ucim i ovog malca .
Djete od malena treba znati da voda iz cesme ne tece tek tako da se zbog toga ratovi vode a o dalje da ne pricamo .
A sada moram reci za baby bazar , vidim neki mu se rugaju BOgami mjesto gdje ja zivim je jako bogato (BW) mali gradic i okolo sela (al ne ona nasa) ma sve piko belo i dva puta godisnje svugdje ima baby bazar i to organizuju mame iz obdanista i bude masa naroda ma ko da je snizenje 90 % u nekoj elitnoj radnji :))).