cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Nasa draga nutellica je rodila svoju princezu

clock-img

04.08.2012, 18:22

clock-img

anđelo

pencil-img

266

da čestitam i ovdje.Sve najbolje draga moja,brz oporavak,a malenom suncu želim da obasjava svojim osmjehom gdje god da kročiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

clock-img

06.08.2012, 22:20

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Moje cesttike nuteli,zelimo vam sve najljepse user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

07.08.2012, 13:22

clock-img

IceRose

pencil-img

1512

nutelice, cestitam user posted image
Maloj ljepotici zelim dug i sretan zivot uz njene najmilije, a mami sto brzi oporavak user posted image

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

clock-img

28.08.2012, 14:44

clock-img

nutellica

pencil-img

293

Samo da se zahvalim svima od srca,nisam imala pristup internetu pa se nisam mogla javiti!
Ljubim vas sve drage moje i hvala vam od srca!user posted image user posted image user posted image user posted image

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

clock-img

28.08.2012, 15:08

clock-img

okana

pencil-img

437

Najdražoj nutelici čestitam od srca mila sve najljepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img