cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razlika u godinama

clock-img

02.02.2010, 00:20

clock-img

noaa

pencil-img

1662

IZVORNA PORUKA: anitaMO

zato sam ja ufatila putera,mladji od mene skoro 5 godina.eto kakva sam mačka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sta macka pravi komad zeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

02.02.2010, 00:21

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

zato sam ja ufatila putera,mladji od mene skoro 5 godina.eto kakva sam mačka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image za sada...user posted image user posted image user posted image user posted image

između mene i moga more duboko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image on 6 godina stariji a vala mogo je još malo stariji bit nekako mi djetinjast.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

02.02.2010, 00:23

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

pa puteri su uvijek voljeli starije koke, sjecam se dok sam bila slobodna, uvijek su mi prilazili mladji momci, i to od 3- 6 godina mladji od mene. izgledam mladoliko i uvijek su mislili da sam tu negdje njihovih godina... a jos kad bi culi da sam starija, jos bi me vise oblijetaliuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

02.02.2010, 00:25

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja baš ne volim balavce, brate zaljube se pa sline po vazdan
Ne mogu ja toga

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

02.02.2010, 00:26

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

upišat ću se od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

02.02.2010, 00:28

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image user posted image user posted image  ah skoro sam gledala Sex i grad i u toj seriji Samanta spava s nekim balavcem a on joj se poslije natakari nikako da ga se riješi, plače ispred njenih vrata, ma ko dijete
rekoh mm e eto zašto ja ne volim mladjeuser posted image
anitaMO plače li tm kad mu prijetiš odlaskom?user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2010 0:30:49 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

02.02.2010, 00:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja baš ne volim balavce, brate zaljube se pa sline po vazdan
Ne mogu ja toga

pa sta cu ja kad su me samo ganjali neki balavci, a i ja valjda bila ko i oni, na toj razini. zato i docekah 33 neudata. i konacno naleti mm:))

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

02.02.2010, 15:27

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Ako je ljubav u pitanju godine nisu važne. Osobno su me uvijek privlačili par godina stariji muškarci,jer su kao ozbiljniji , a udala se za veliko djete user posted image user posted image user posted image . Mm je stariji od mene 2 godine. Za 10 godina možda bude ozbiljniji user posted image .

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

02.03.2010, 20:38

clock-img

Husic10

pencil-img

364

IZVORNA PORUKA: ivana st

Ako je ljubav u pitanju godine nisu važne. Osobno su me uvijek privlačili par godina stariji muškarci,jer su kao ozbiljniji , a udala se za veliko djete user posted image user posted image user posted image . Mm je stariji od mene 2 godine. Za 10 godina možda bude ozbiljniji user posted image .

MM je stariji 10 god od mene ali nekad mi se cini kao da sam ja od njega. hahah
Ja sam inace malo ozbiljnija a njemu sve sala i smjesno....ne vidim tu neku razliku i do sad hvala Bogu slazemo se super i volimo se ludo sto je najbitnije, nikakvih problema.
Cak i volim sto je stariji od mene, nikad nisam letjela za balavcima...meni uvjek smjesno bilo kad me neko mojih godina pito da izadjem, i uvjek odbijala...ovaj moj naiso malo namignuo i ja ko luda poleti za njim...user posted image

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

clock-img

27.01.2012, 09:46

clock-img

Anoniman

sta mislite o ovoj ljubavi

ona 43 on 16 god    a kada se ljubav desila ona je imala 41 god a on nepunih 14  god

http://www.kleinezeitung.at/nachrichten/chronik/2929127/skandalpaar-renata-43-ervin-16-schwanger.story

< Poruku je uredio triputmama -- 27.1.2012 9:55:32 >

clock-img

27.01.2012, 09:52

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

O toj ljubavi mislim da je nezakonita.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

27.01.2012, 09:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

meni je to prava pedofilija i odvratno

clock-img

27.01.2012, 09:53

clock-img

Anoniman

tada bila sada vise nije nezakonita

< Poruku je uredio triputmama -- 27.1.2012 9:56:00 >

clock-img

27.01.2012, 10:00

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Mene samo interesuje intelektualni nivo jednog četrdesetogodisnjaka, ako se uspijeva "pronaci" u razgovoru za curicom od 13 godina.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

27.01.2012, 10:01

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Meni je ovo previse. Pa, ja sa 14.godina jos uvijek se nisam htjela odvojiti od svoje barbie kućice user posted image (mada se eto vise s njima nesto nisam igrala)...

Sve bi se trebalo dešavati u svoje vrijeme...ali sve je prolupalo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

27.01.2012, 10:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: palachinken

Mene samo interesuje intelektualni nivo jednog četrdesetogodisnjaka, ako se uspijeva "pronaci" u razgovoru za curicom od 13 godina.

mislis cetrdesetogodisnjakinje u razgovoru sa djecakom?

clock-img

27.01.2012, 10:04

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: teacher75

Uh da. Ponovo pročitah, ali isto mislim. Ona o kremama protiv bora, on o igricama. (doduše, ovo je i kod mene tako, a razlika nam je nepuna godina user posted image )

clock-img

27.01.2012, 10:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: teacher75

Uh da. Ponovo pročitah, ali isto mislim. Ona o kremama protiv bora, on o igricama. (doduše, ovo je i kod mene tako, a razlika nam je nepuna godina user posted image )

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2012, 10:06

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

ne biste vjerovali,mi imamo komsiju koji je u 70-tim,a s njim zivi djevojka koja je student i ima svojih 2o i nesto user posted image

zamislite to i to funkcionise vec par godina za ne povjerovati...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

27.01.2012, 10:22

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: MALA1994

ne biste vjerovali,mi imamo komsiju koji je u 70-tim,a s njim zivi djevojka koja je student i ima svojih 2o i nesto user posted image

Čekaj dok ona zvrši fakultetuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

27.01.2012, 16:23

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

IZVORNA PORUKA: doublemum

Čekaj dok ona zvrši fakultetuser posted image user posted image user posted image

mozda joj on i treba upravo da zavrsi fakultet?user posted image a onda user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

27.01.2012, 17:16

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ja znma jedan takav par
ako je to isti par, cura se do ludila zaljubila u njega još u dok je bila u srednjoj školi
a njegov najmlađi sin je stari kenjac za nju, a kamoli on

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

27.01.2012, 20:38

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja sad za sad tako mislim.... ne bi mogla biti s nekim mladjim od sebe
zamislite izadjem upoznam lika a on kaže meni je 27-28 a meni 33 ? ja bi samo rekla ajde dečko razguli user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.01.2012, 21:04

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Ni ja ne bih mogla bit sa mlađim muškarcem od sebe.

Ionako većina muškaraca - neovisno o godinama - se u neka doba ponašaju kao da su u pubertetu.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

27.01.2012, 21:09

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ja volim starije ii oduvjek sam voljela mm je stariji 5 godina 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Zadnji članci

article-img