Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
heheehhe, meni 27 njemu 43... i.... SUPER NAM JE!!! dopunjujemo se u svakom smislu te riječi! naime, ja njega "učim" stvarima koje furaju mladi (ako to mogu uopće reći, jer ni 27 nije malo), a on mene ozbiljnosti života... imamo puuuno toga zajedničkog, volimo iste stvari, društvo, pjesmu, i još puno puno toga, tako da mislim da godine uopće ne igraju nikakvu ulogu. neko spomenu da možda sada nećemo osjetimo razliku ali da kasnije hoćemo... možda... a možda i ne... ali recimo da da... u tom slučaju neću žaliti niti jedne jedine sekunde... koliko god nam dragi Bog da da budemo zajedno i sretni, bićemo... poslije ćemo bar imati čega da se sjećamo... bolje i ovo nego da sam s nekim ko mi odgovara po godinama a ni po čemu drugom... uostalom, mislim da žene koje stupe u ovakve veze i brakove a da prethodno nisu sjele i razmislile o svim mogućim posljedicama i mogućnošću da se nose sa istima i ne zaslužuju i ne bi ni trebale da se upuštaju u takve stvari...
a što se tiče žena koje su starije od svojih partnera... i u ovom slučaju imam isto mišljenje, samo što tu postoji mala začkoljica... naime, kao što svi znamo žene puno brže sazrijevaju od muškaraca i to treba paziti, tj. treba samo paziti da muškarac bude dovoljno zreo za ženu, a sve ostalo je manje više bitno. ja lično znam jedan par gdje je žena starija od muškarca 15 godina i imaju super brak... doduše već su jako stari... u mom ulazu također postoji par u kom je žena starija od supruga 13 godina... bolje kombinacije od njih dvoje nisam odavno vidjela... imam i jednu prijateljicu koja ima poprilično puno boba ali ni dan danas se ne može zamisliti sa muškarcem koji je stariji od nje; žena jednostavno voli mlađe frajere... kako žene tako i muškarci... sigurna sam da postoji i gro muškaraca koji vole starije žene i to im nimalo ne smeta... stoga...
ma volite se kad možete!!! zar treba da dopustimo da nam godine ometu našu sreću!!!
< Poruku je uredio proud mom -- 17.7.2008 10:00:29 >
17.07.2008, 12:26
Babyy
153
Meni je 22 njemu 27..upoznali smo se kad mi je bilo 16godina.. sad u januaru smo se uzeli i trudna sam 7 sedmica... moja prva ljubav
17.07.2008, 12:49
ja
158
kao i mnoge ovde koje su navele u ljubavi nema granica ili volis ili ne a srce samo bira ,ja sam licno imala iskustvo sa starijim od mene 14 god i super nam je bilo 6 godina veze ali kao sto je neka ovde navela doslo je do te razlike ja bi i dalje da.......(znate vec nije bitno vreme i mjesto)ali njemu to smeta i ljuti ga....malo pomalo jednostavno trazio je od mene sad da se ja njmu prilagodim njegovim godinama a meni je to smetaloi to je puklo,sad sam u braku i MM je starijiod mene 5 god i super funkcionisemo......ali svakoj ovde zelim puno srece pa nebitno koje su godine u pitanju...
17.07.2008, 13:23
glavobolja
117
MM je od mene mlađi svega 6 mj. Međutim, prijateljica se nedavno udala za momka koji je 5 god. od nje mlađi. Primjetih da se već prestala šminkati, mada ona negira da je razlog tome razlika u godinama. Smatram da to ne bi smjela biti prepreka u ljubavi, ali ja lično nisam za drastične razlike. Isto tako mislim da ženama "lakše pada" kada je mlađa od muškarca.
03.09.2008, 10:00
Crvena
1859
IZVORNA PORUKA: RAJA
MM je stariji od mene samo 1god ali u svakom slučaju nama je super i ja isto tako mislim da godine nisu važne
03.09.2008, 10:09
mamyca
1657
MM je od mene stariji 2 godine,i mislim isto da godine nisu vazne .
03.09.2008, 11:23
Mara
175
MM je stariji od mene 5,5 god. Mislim da se na nama vidi da je on stariji od mene , poćeo pomalo ćelaviti Joj da me vidi
03.09.2008, 12:43
Mrka
137
Mislim da godine nisu bitne. Bitno je da li volis ili ne, koliko se razumijes sa tom osobom i kako sve funkcionise. E, sad nikada nisam bila u vezi sa starijim od sebe vise od 7 godina, ali imala sam vezu od 3 godine sa momkom starijim od sebe 7 godina i mislim da bi odlicno funkcionisali da ja nisam bila djetinjasta, valjda me pubertet drmao, a on ozbiljan momak. Ja sam od svog muza starija godinu dana i funkcionirama odlicno. Ne znam da li je u pitanju to sto smo mala razlika ili jednostavno sto smo se "nasli", pa se u 90% slucajeva i situacija slazemo u svemu ili je nesto sasvim trece u pitanju. Mada nikada ne bih bila vise od 2 godine sa mladjim od sebe, niti previse starijim od sebe. Imam prijateljicu koja ima 20 godina, a muz 29. Njemu je vrijeme da ima porodicu-hoce dijecu, a ona smatrs da je jos mlada, hoce cekati jos 1-2 godine. I kad se dodje do te teme obavezno zavrse u svadji.
07.10.2008, 23:00
Anoniman
mm,ima 31.god a ja 23.Meni to upoce nesmeta,kao ni njemu naravno.I mislim,da godine nisu bitne...
07.10.2008, 23:12
jasmina_mm
964
MM je od mene stariji jedva 11 mjeseci , ali mi smo dvoje jos uvijek ludo zaljubljenih blesavih mladih ljudi koji su dobili najljepsi poklon na svijetu (naseg sincica) i koji odlicno funkcioniraju zajedno vec punih 8 godina...
02.11.2008, 22:24
seky
73
Ja i MM smo u braku 11 god..razlika izmedju nas je 12god. Meni je sad 29 a MM 41... U nasem braku nikad nije bilo razmirica a nadam se da nece ni biti,jer smo toliko zajedno i nije postojao problem koji nismo rijesili pricom...svadja,vjerujte da ne znam kako je kad se posvadja sa muzem...A sto se tice razlike nebitna je bitno je koliko je covjek sazreo i koliko poznaje zivot....U mom slucaju nikad nije bila dovedena u pitanje razlika u god...
02.11.2008, 22:35
tweety
1407
Moj je od mene stariji 3 godine ali kao sto vas je vec dosta reklo,godine nisu bitne,bitna je ljubav!
04.11.2008, 21:11
Aquarius
509
MM je mlađi od mene skoro godinu dana. Fali 20 dana da bude puna godina. Ja volim mlađe.
10.11.2008, 17:25
Pankica
151
I moj MM je mlađi od mene, ali samo 23 sata , "u dan" smo rođeni, što bi naš narod rekao. Tako da i rođendane slavimo skupa (manji nam trošak) ! Nije sad da pravimo dernek kući povodom rođendana, nego se izvedemo o jednom trošku ! Ali isto tako nemam ništa protiv toga ni da je muž puno stariji ili da je žena starija od muža. Ako njih dvoje dobro funkcionišu i ako njima to ne predstavlja nikakav problem, zašto bi meni takvo nešto smetalo? U svakom slučaju, podržavam sve što je zasnovano na iskrenoj i veeeliiikoj ljubavi!
10.11.2008, 21:43
jagodica bobica
3
Moj M 10 god.mlađi od mene.Skupa smo 7 god.Imamo kćer od 4 god.Sve štima,više nego odlično.Važan je kompromis.Toga nije bilo u mom prvom braku.
11.11.2008, 21:24
Mače
77
I ja sam malkice starija od mužeka! Šta ću-mlađe slađe!
12.11.2008, 20:47
azra
60
I ja sam starija 3,5 god. od dragog ali to nije bitno važno je ljubav
13.11.2008, 04:54
Dalia05
62
Mm je stariji 10 godina od mene. Ali u srcu je kao mali djecak. Svega raduje i pun je energije. Uopste mi ne smeta sto je 10 godina stariji.
13.11.2008, 19:45
Nunichi
4125
Moj dragi je mladji od mene samo 7 mjeseci,pa ko da i nije... Imam u uzoj okolini raznih varijacija na tu temu i sve funkcionisu normalno. Sve je to od osobe do osobe,neko nikada ne odraste bez obzira na godine i na partnera,neki su cijeli zivot preozbiljni... Ja i mm spadamo u onu grupu neozbiljnih...ali kad treba itekako smo ozbiljni i zreli oboje...ili barem mi tako mislimo
11.12.2008, 20:37
najjda
336
ja od mm starija 8 mjeseci ali dobro nam ide
11.12.2008, 20:52
Anoniman
Moj MM od mene stariji dva mjeseca.
11.12.2008, 20:56
andji
1215
ha...moj m je stariji od mene 14 god,ne vidi se razlika jer seon dobro drži a ja ga održavam a i psihički je in u svakom slučaju,a opet zreo na drugoj strani,ja sam oduvijek imala i volila starije muškarce,bili su mi izazov,mogla sam samo da naučim od njih štošta a takodje mogli su mi i da ponude više,baš kao i moj muž sada,uvijek sam uvidjala da mi ovi mladji nisu interesantni nimalo,nekako sam bila zrelija od njih i bilo mije dosadno sa njima
11.12.2008, 21:03
mnn
1611
moj je buduči mm stariji od mene 2 godine...ma da je i sto godina stariji kao da je to bitno...glavno je da se slažemo i volimo
11.12.2008, 21:05
mala curica
2077
IZVORNA PORUKA: andji
ha...moj m je stariji od mene 14 god,ne vidi se razlika jer seon dobro drži a ja ga održavam a i psihički je in u svakom slučaju,a opet zreo na drugoj strani,ja sam oduvijek imala i volila starije muškarce,bili su mi izazov,mogla sam samo da naučim od njih štošta a takodje mogli su mi i da ponude više,baš kao i moj muž sada,uvijek sam uvidjala da mi ovi mladji nisu interesantni nimalo,nekako sam bila zrelija od njih i bilo mije dosadno sa njima
Andji slazem se s tobom u potpunosti Mm je od mene stariji 10god. i 3 mjeseca
< Poruku je uredio mala curica -- 11.12.2008 21:06:52 >
11.12.2008, 21:12
enna
697
MM od mene stariji 4 godine mada sam ja uvijek imala starije momke sa svojom generacijom nisam imala o cemu pricati hehehhe!!