Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ni ja ne bih mogla bit sa mlađim muškarcem od sebe.
Ionako većina muškaraca - neovisno o godinama - se u neka doba ponašaju kao da su u pubertetu.
ma sve ok al da ja zaglavim s nekim balavcem mladjim od mene pa da mi plače kad ga naružim ne bi se mogla zamisliti u takvim vezama.... to s moje tačke gledišta dodje kao da nisam dovoljno jaka neko mi treba neki balavac da me slijedi, sluša i u mene gleda kao u Boga a ja opet volim kad je stariji pa radi to isto
27.01.2012, 21:13
mamma mumi
1074
pa neke mogu, ja sam uvijek imala mladje i udala sam se za 5 god. mladjeg, ali bogami je u glavi stariji,ili sam ja mladja. Doduse meni je rat uzeo najboljih 5 godina mladosti, tako da se ja uvijek osjecam mladje. Bitno je da se duse omirisu. Godine nisu bitne, jer mislim da su svi muskarci na istim razinama, vazda neodrastu, pogotovo mamini sinovi.
27.01.2012, 21:13
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma sve ok al da ja zaglavim s nekim balavcem mladjim od mene pa da mi plače kad ga naružim ne bi se mogla zamisliti u takvim vezama.... to s moje tačke gledišta dodje kao da nisam dovoljno jaka neko mi treba neki balavac da me slijedi, sluša i u mene gleda kao u Boga a ja opet volim kad je stariji pa radi to isto
Ma ko se rodio da je ženama ugodio.
27.01.2012, 21:14
Ella_H
1264
Potpisujem Rose.
27.01.2012, 21:15
veeseelaa
20552
Ma ko se rodio da je ženama ugodio.user posted image
ma nismo mi sve iste, evidentno ja volim da ukrotim a ne da dodje ukroćen... hahahah zamal napisah ukrućen
27.01.2012, 21:17
veeseelaa
20552
pa neke mogu, ja sam uvijek imala mladje
ma ok, nako pričamo al kako dodješ do mladjeg? izgledaš mladoliko pa ti pridju mladji il šta...? mislim nisam ni ja izgledala ko neka tetka al i izlazila sam i družila se sa ekipom mojih godina il starijom, jednostavno interesi su nam slični.... isto kao što ja sada, odnosno odavno nisam za npr disko, nego volim zaćejfit u konobi tako i taj mladji nema šta raditi u konobi, dosadno mu itd i kako da sretnem mladjeg uopće? misterij
27.01.2012, 21:21
veeseelaa
20552
al kako dodješ do mladjeg?
mislim ovo moram znati, za koju godinu možda zatreba
27.01.2012, 21:23
mamma mumi
1074
Pa kazu da izgledam mladje, ali momci koji su bili mladji po godinama, izgledali su stariji i fizički i psihički, tako se potrefilo, pa tako naleti i mm na mene. Za sada je sve ok, a vec smo 5 god u braku
27.01.2012, 21:23
Ella_H
1264
veeesela zar ti ono nebi udata nece ti nista trebat za godinu aBd idi coJku i budi dobra .
27.01.2012, 21:24
zvončica
1115
I ja se vazda kofrcila medju starije....ne bih mogla sa mladjim...bas ne znam ni kako bih pocela, a ni zavrsila ... Pa da ne bi bilo k'o u onom filmu "N....., nisam ti ja majkaaaaa"
27.01.2012, 21:24
veeseelaa
20552
pa kako meni da se ne potrefi? koji sam ja peh sad mi žao što ne probah jednog mladjeg od sebe da imam oba iskustva a ne vako u praznu slamu da mlatim
27.01.2012, 21:27
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Ella_H
veeesela zar ti ono nebi udata nece ti nista trebat za godinu aBd idi coJku i budi dobra .
e hvala na prisjećanju
27.01.2012, 21:29
mamma mumi
1074
Meni se tako potrefilo, valjda genetika, i nasljedje, i mama mi je starija od oca, pa ja nastavila tradiciju
27.01.2012, 21:35
veeseelaa
20552
nek si mumi, šta te briga! tako i treba, samo treba raditi ono što ga veseli
27.01.2012, 21:46
mamma mumi
1074
naravno mila
27.01.2012, 22:10
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
Meni se tako potrefilo, valjda genetika, i nasljedje, i mama mi je starija od oca, pa ja nastavila tradiciju
ja sam uvijek bila protiv takvih veza dok me muzek nije razuvjerio i pokazao da su to ciste predrasude.. a ako se brak klima on ce se klimati sa mladjom i starijom kombinacijom..
27.01.2012, 22:23
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa neke mogu, ja sam uvijek imala mladje
ma ok, nako pričamo al kako dodješ do mladjeg? izgledaš mladoliko pa ti pridju mladji il šta...? mislim nisam ni ja izgledala ko neka tetka al i izlazila sam i družila se sa ekipom mojih godina il starijom, jednostavno interesi su nam slični.... isto kao što ja sada, odnosno odavno nisam za npr disko, nego volim zaćejfit u konobi tako i taj mladji nema šta raditi u konobi, dosadno mu itd i kako da sretnem mladjeg uopće? misterij
meni su prije mm od kad znam za sebe sve prilazili par godina mladji momci,izlazila sam na polularna mjesta gdje izlazi vecina raje mojih godina ili malo mladji i malo stariji, nisam nikad izlazila u restorane i konobe vec kafice i clubove. izgledala uvijek mladje, jer kad bi mi neko prisao i pitao me koliko imam godina ja bih ga upitala sta misli i redovno bi me podmladili 3-5 godina
27.01.2012, 22:28
teacher75
5394
ja recimo nikad nisam voljela puno starije od sebe (vise od 5 godina), nekako mi bili preozbiljni i dosadni, a ja njima neozbiljna i neizivljena a sada da sam slobodna, npr, prije bih voljela nekoga 5-6 godina mladjeg nego 5-6 godina starijeg a za vecu razliku u godinama od 5-6 (u oba smjera)nisam nikako, to ne volim
< Poruku je uredio teacher75 -- 27.1.2012 22:29:24 >
27.01.2012, 22:44
vjestica
4335
i ja ću prije izabrati mlado, svježe meso nego nekog starijeg mm nije toliko mlad, samo je 1,5 g mlađi od mene to je kod nas genetski, sve volimo mlađe (tata malđi 4 g od mame, a sestra ima 8 g mlađeg momka )
27.01.2012, 22:47
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
ja sam uvijek bila protiv takvih veza dok me muzek nije razuvjerio i pokazao da su to ciste predrasude.. a ako se brak klima on ce se klimati sa mladjom i starijom kombinacijom..
ma ode ti hahahah kakvo klimanje valjda je pitanje dal smo bile, bil bile itd sa nekim mladjim il starijim a odnosima se zna da je individualno, ako je neko budala, budala je i mlad i star
27.01.2012, 22:49
veeseelaa
20552
a sestra ima 8 g mlađeg momka
opa
28.01.2012, 11:16
balasgirl
972
Uh, ja sam Boga mi za starije . Mm je meni bio najmlađi frajer u životu (stariji od mene samo 1 godinu). Uvijek sam nekako imala starije momke (od 5 godina, pa naviše). Najstariji mi je bio čak 18 kuka stariji od mene, toliko star da je imao i staro prastaro ime . Al je zato izgledao . Jednom sam imala neku avanturicu sa tipom mlađim od mene (to sam kasnije saznala), iako nije ni u snu izgledao da je mlađi hehehheheh. Sve u svemu, svako voli ono što mu paše. Meni su eto više odgovarali ti stariji, mada ni piletina nije loša, njamiiii
28.01.2012, 11:34
Amam
659
Ja uvijek srljala medju starije,moja mama starija od oca(malo nesto) uvijek mi bilo ,eh ja onda drugacije od nje,mm stariji od mene 4 god,to mi je nekako eto idealno,nemam pojma zasto .Imala sam momka 9 god stariji od mene,s njim sam se vec razilazila,jednog 6 god starijeg,s njim sam bila na istim duzinama,kad bolje razmislim nisam ni imala nikoga da mi je ono 1-2 god stariji od mene. Nikad nisam izlazila s mladjima,sto neko rece,ne znam ni kako bih pocela niti zavrsila