Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
22.10.2012, 12:03
rose
8709
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Rose ma sigurno je od druga malo posudio i namazo da proveri ako budem ljubomorna znaci da ga volim hahaha suze me oblise.
ok...ocito mu nevjerujes ili si tip koji prvo misli najgore pa kasnije i ako bude nesto bezze odahnes sad je ne tebe red...da ga isprovociras da sve prizna, da se posvadjate i dalje ces valjda skontati sta ti je cinitu...should you stay, or should you go
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
ja sam znala na posao bez grudnjaka otici...nakon veceri provedene u druzenju s alkoholom i to skontatai tek u podne...mislim sreca pa nisam tada imala muza a mislim ni momka...svasta se moglo pomisliti ...zamisli poslije posla se nadjem sa svojim momkom/muzem i skonta da sam bez grudnjaka i da...znala mi je i agda na farmerke kanuti...bez zeze