IZVORNA PORUKA: balasgirl
ja ništa od ovoga što Hanady predlaže ne bih uradila. Čuj molim te da ona njemu "pomogne" da doživi trudnoću, ma daaaaj.... Vidiš gada šta joj radi.... Čuj, ja sam isto čitavu trudnoću imala potpunu zabranu seksa, pa da si vidjela mog muža, nikad nijednom rječju, a da ne kažem nekim djelom i sl nije mi dao do znanja da mu je teško što apstinira, već je brinuo o meni na sve moguće načine. A da je kojim slučajem bilo šta uradio da mi naudi pa makar i samo da me rasplače misliš li da bih ja njemu gledala da dočaramtrudnoću, da mu "pokažem pravi put" ili da pričam okolo kojekakvim doktorima kako mi treba mužća zaplašiti svim i svačim da bi me shvatio, volio i radovao se našem djetetu.... ahaaaa...
ti nebi...
jer nisi bila u situaciji...
drugu stanu medačlje i ne znamo...
nemamo pojma o dosta toga...
a relano ...šta je sada az nju najbolje i zakonsi i emotivno...
dal da ojača i nastavi lijep život il da se do kraja ponizi sa nabujalim hormonima...
vi baš kontate lagno s epokjupiš i odeš i to je to...
jeste malo morgen...
jest tako najbolje kad piše treće lice...a da smo na njenom mjestu u ovako osjetljivom trenutku...plakale bi iza ramenica misleći šta dalje
ona treba da bude superiornija...
i smao mudro dot oga da dođe...
sve ostalo loše je po nju u sadašnjem trenutku...
a on kakav je takav je...
ona ga birala...
nije je porvdoadžija nagovorio da je on ženi...
nemoguće da nema niti jednu dobru stavr insan sa kojim je djete pravila u braku...
zar nije poensta braka...u dorbu i zlu...
sve pokušati...pa se odna razlizaiti...
da on nju sad mlavi, bije itd...
rekla bih joj dgje da ide....
a on rekao anjoj se svaka rečenice duplo težom čini...
meni sad muž da kaže...ti smao ležiš...znaš koliko bi me zanimalo...
la d ami je to rekao kad sma samo ležala fakat sa drugom trunočćom...ja bih plakala ko malo dijete...
ko hormoni...meni smetalo kad mi kaže '' ženo jesi išla na Wc danas, treba li ti pomoć'' ko vidi majketi nepsobna ja...a bila sma nesposobna relano gledano