Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Halalite, vjerovatno je po milioniti put. Ne mogu da nađem recept za one maslenice sa piletinom i prelivom od gljiva. Hvala.
Cini mi se da je na fotokuhanju. Bilo bi dobro sve recepte prebaciti na rr kuhinju, i ja se svaki put slomim trazeci odredjeni recept a sramota me svaki put pitat gdje je gdje.
17.08.2012, 13:54
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: damma
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Halalite, vjerovatno je po milioniti put. Ne mogu da nađem recept za one maslenice sa piletinom i prelivom od gljiva. Hvala.
Cini mi se da je na fotokuhanju. Bilo bi dobro sve recepte prebaciti na rr kuhinju, i ja se svaki put slomim trazeci odredjeni recept a sramota me svaki put pitat gdje je gdje.
Lejla jel misis na oe sto ih je neki dan pisala Veselaaa??
17.08.2012, 13:57
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Jeste, mislim da su njoj dali link na te "stare". Čini mi se da je recept stavila medina
17.08.2012, 14:02
mamine oci
4300
drage moje ja sam veceras trebala imati goste na iftar bracni par pozvala sam ih jos prije 5 dana za danas, medjutim nisam dobila povratnu informaciju da dolaze posle sam zvala na tel,slala poruke da mi jave dali dolaze da znam na cemu sam ,a i iskreno zbog hrane da ne spremam puno kolicinski ako nece dolaziti, nista mi ne odgovara sad ne znam ni dali dolaze zovem telefon zvaoni ne javlja se ,bas sam bezveze da znam da nece bar bi do iftara izlezavala se jer za nas imam iftar :)a znam da nisu bolesni da su ok da rade,jer vidim sa balkona kad odu na posao a glupo mi da se derem sa balkona da pitam dolazite li?jer sam ih u ponedjeljak licno zvala...
17.08.2012, 14:08
damma
1281
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
17.08.2012, 15:21
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: mamine oci
drage moje ja sam veceras trebala imati goste na iftar bracni par pozvala sam ih jos prije 5 dana za danas, medjutim nisam dobila povratnu informaciju da dolaze posle sam zvala na tel,slala poruke da mi jave dali dolaze da znam na cemu sam ,a i iskreno zbog hrane da ne spremam puno kolicinski ako nece dolaziti, nista mi ne odgovara sad ne znam ni dali dolaze zovem telefon zvaoni ne javlja se ,bas sam bezveze da znam da nece bar bi do iftara izlezavala se jer za nas imam iftar :)a znam da nisu bolesni da su ok da rade,jer vidim sa balkona kad odu na posao a glupo mi da se derem sa balkona da pitam dolazite li?jer sam ih u ponedjeljak licno zvala...
Mamine oci, vala bas nezahvalna situacija; a kultura 0 bodova . Jesu li ti ista rekli jos tad u ponedjeljak kad si nazvala (dgovorili otvrdno ili bar rekli da ce javiti)?? Ako nisu nista, ja ne bih spremala.
17.08.2012, 15:28
niki83
2113
mamine oci ti si insallah zaradila sevape nijetom da im spremis iftar, a zaista nisu to lijepo odradili, nazalost Nije da ne znam u kakvoj si situaciji, jer i sami imamo jedan par prijatelja takve vrste, mm samo kaze da su "teski" Nejse, ja sam napravila cokoladne muffins sa nutelom (Iman ) izgledaju jako ukusno, i idemo poslije kod mojih, a mm imao zelju da bude rostilj, i bit ce, mama i babo
17.08.2012, 17:06
mamine oci
4300
inace su fini malo maldost pa ne odgovornost, ne zamjeram ja sam htjela sarmice,supu saltu ,krompir i pilece meso najverovatnije pohovano,ali sad sam za nas ostavila sarme,salatu i supu , i djeci pizzu napravila ,za sutra cu nam krompir i meso ,pa Allah daje nafaku,kad sam ih pozvala odgovor je bio javicemo ti videcu,inace u zivotu ne volim odgovore ne znam videcu ,mozda su za mene su to nepotpuni odgovor,i volim jasne odgovore hocu, necu, da ili ne naravno InsAllah uz Allahovu pomoc, jer ne znamo sta donosi dan a sta noc, ali eto ako pokucaju na vrata u vrijeme iftara jesce sa nama sarmice
17.08.2012, 19:27
Lejla Ka
5544
Za one koji su svladali Ledeni vjetar, nova poslastica za ljetne dane:
Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
17.08.2012, 22:10
Honey3
3035
Kod mene vecaras:tarhana,punjene paprike,sirnica,malo kadaifa i malo cupavaca. Jos jedan dan Ja napravila baklavu,mami cupavce(poslala sam joj),sutra nastavak aBd. mamine oci dodjose li gosti
17.08.2012, 22:11
Vinetu
872
inace su fini malo maldost pa ne odgovornost, ne zamjeram ja sam htjela sarmice,supu saltu ,krompir i pilece meso najverovatnije pohovano,ali sad sam za nas ostavila sarme,salatu i supu , i djeci pizzu napravila ,za sutra cu nam krompir i meso ,pa Allah daje nafaku,kad sam ih pozvala odgovor je bio javicemo ti videcu,inace u zivotu ne volim odgovore ne znam videcu ,mozda su za mene su to nepotpuni odgovor,i volim jasne odgovore hocu, necu, da ili ne naravno InsAllah uz Allahovu pomoc, jer ne znamo sta donosi dan a sta noc, ali eto ako pokucaju na vrata u vrijeme iftara jesce sa nama sarmice
Iii... dođoše li?
17.08.2012, 22:11
mamine oci
4300
nisu zaho,a nisu javili ni da nece doci
17.08.2012, 22:13
Vinetu
872
Svašta! Baš ružno!
17.08.2012, 22:15
Honey3
3035
e pa to su onda bas neki neozbiljni gosti Nego da tebi bude kabul,djela se pisu prema namjeri Jesi se sigurno pozahmetila,ali pojest ce se hrana,u frizider i taman bajram dolazi
< Poruku je uredio zaha -- 17.8.2012 22:16:27 >
17.08.2012, 22:16
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: Vinetu
Svašta! Baš ružno!
sta ces nismo svi isti i odgovorni bas kazem muzu nedaj Boze da sam morala da se uzajmim da spremim iftar bila bi u dugu hvala Bogu pa uvjek sto se hrane tice znam da raspolazem, nego u iscekivanju 5 dana za odgovor mogla sam pozvati jos nekog,jer imala sam bar jos dvije porodice koje ove godine nisam zvala...
17.08.2012, 22:21
Vinetu
872
IZVORNA PORUKA: mamine oci nisu zaho,a nisu javili ni da nece doci
Svašta! Baš ružno!
sta ces nismo svi isti i odgovorni bas kazem muzu nedaj Boze da sam morala da se uzajmim da spremim iftar bila bi u dugu hvala Bogu pa uvjek sto se hrane tice znam da raspolazem, nego u iscekivanju 5 dana za odgovor mogla sam pozvati jos nekog,jer imala sam bar jos dvije porodice koje ove godine nisam zvala...
Da te Allah nagradi za tvoj nijet i trud, a o tim neodgovornim ljudima ne bih komentarisala!
17.08.2012, 22:22
mamine oci
4300
Amin draga
17.08.2012, 22:33
mama75
2257
A ja veceras iznenada goste na iftaru imala. Srecom, nisam se obrukala : -topa -pileca supa -jeriscev pileav (neki kupovni ali domaci) - sitni cevap - salate, opet one moje: mrkva, meze (mm to jaaako voli pa stalno pravim) - hurmasice, tulumbe (kupovne) Eto, prodje nam i Rmazan. meni bas brzo, a vama?
17.08.2012, 22:41
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: mama75
A ja veceras iznenada goste na iftaru imala. Srecom, nisam se obrukala : -topa -pileca supa -jeriscev pileav (neki kupovni ali domaci) - sitni cevap - salate, opet one moje: mrkva, meze (mm to jaaako voli pa stalno pravim) - hurmasice, tulumbe (kupovne) Eto, prodje nam i Rmazan. meni bas brzo, a vama?
i meni pravo brzo,jos ovih zadnjih dana nisam mogla postiti,pa mi bas pravo zao
17.08.2012, 22:48
mala_sa
1353
Svašta! Baš ružno!
Eh svasta . Nego Mamine oci, sad znas iduci ramazan InsAllah koga ces zvati .
Joj zene meni je ovaj ramazan proletio ko nijedan dosad, ne znam sto
17.08.2012, 23:36
SdZ
2784
Bas nam brzo ode ovaj gost. Meni pravo zao. Mogla bih jos ovako uzivati.
Ali ramazan barem ne ide bez pozdrava, dovodi nam Bajram kojeg isto voooolimm. Ja sam vec napravila sape, cupavce, hurmasice i kolac je pola gotov-pola sutra. Isto mi je i sa kucom polovicno ocisceno, ostatak, aBd, sutra.
17.08.2012, 23:49
gvendolina
1896
Za one koji su svladali Ledeni vjetar, nova poslastica za ljetne dane: