Macadamia
Healing Oil Treatment
je terapeutsko ulje namijenjeno njezi svih tipova kose, a osobito je pogodno za suhu i oštećenu kosu.
Svojstva proizvoda Healing Oil
• Intenzivno njeguje, kosu čini glatkom i olakšava raščešljavanje. Nakon nanošenja ulja kosa je izuzetno glatka, podatna i sjajna.
• Brzo se upija, kosu ne čini teškom i ne masti.
• Dokazano produljuje trajanje kozmetičke boje jer smanjuje njeno izbljeđivanje.
• Sadrži prirodnu UV zaštitu.
PH-5
Dostupno u bočicama od 10ml, 30 ml i 125 ml.
i u spreju od 60 ml. i 125 ml.
Način primjene
Malu količinu ulja nanijeti na vlažnu ili suhu kosu, a po cijeloj kosi. Healing Oil Treatment može se koristiti s drugim proizvodima za regeneraciju, te se može umiješati u kozmetičku boju ili druge kozmetičke preparate radi njihove bolje apsorpcije, učinkovitosti i postojanosti.
Za postizanje boljeg učinka kozmetičke boje, nanesite ulje Macadamia Healing Oil Treatment na kosu prije bojanja radi dubljeg upijanja boje i bolje reakcije kose.
Zatim Macadamia Healing Oil Treatment dodajte u mješavinu boje (istisnite pumpicom dva puta) čime se postiže veći sjaj boje, dubina i izgled. Dobro promiješajte i boju nanesite uobičajenim postupkom.
I ovaj trik kod farbanja zaista djeluje. ja sam kad sam se farbala( a inače se sama farbam, neka boja meda otprilike) isto ovako nanijela ulje na kosu prije farbanja i onda ubacila i u boju... I vidim da mi kosa sad ima baš lijep sjaj a i boju... Macadamia rocks