cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku

clock-img

10.07.2012, 14:00

clock-img

treće

pencil-img

17

čestitam na djevojčici,
da se što prije uštimate u četvero i u zdravlju poživite , neka vas sreća stalno pratiuser posted image

clock-img

10.07.2012, 14:13

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

čestitam Lulu želim vam brz oporavak i što brže da stignete kućiuser posted image user posted image user posted image Luni i tajiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2012, 17:40

clock-img

Arina

pencil-img

574

mojoj dragoj prijateljici svu srecu svijeta zelim user posted image  da da ti male princeze budu zive i zdrave i da budete sretna porodica dugo,duuuuugo....Mila moja cuvaj mi se i brzo oporavi ,poljubu malu ljepoticu za dobrodoslicu na ovaj svijet user posted image

clock-img

10.07.2012, 18:22

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Lulu cestitamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2012, 18:23

clock-img

Nasmijana1

pencil-img

184

user posted image user posted image user posted image
Cestitke Lulu. Sve najbolje vama i sto brzi oporavak.

U zen fazi :). Cekam prvo dijete, termin aBd 29.08.2012

clock-img

10.07.2012, 19:26

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Iskrene cestitke roditeljima i sekici, a beba da je dugooo, dugoooo vesela i sretna. user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

13.07.2012, 00:31

clock-img

Dalia_88

pencil-img

238

Ja tek sad saznala, pihh bas sam smotana user posted image
Cestitam od srca i zelim vam sve najljepse user posted image user posted image user posted image user posted image

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

clock-img

14.07.2012, 11:55

clock-img

DM

pencil-img

2408

Čestitke(i meni promaklo)user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

14.07.2012, 14:45

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: andjela I

Prije 10 minuta nasa Lulu je rodila svoju juniorku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Teska je 3300 gr i duga 52 cm. Ne znam jeli na carski ili prirodno, javim se posle s vise informacija. Iskrene cestitke sretnim roditeljima a maloj Luni cestitam rodjenje seke. Da ste zivi i zdravi 100 godina.
Dobro nam dosla Lorena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kao prvo hvala mojoj dragoj andjela I na ovako brzoj dojavi haha legendo moja.

Kao drugo - da da moja Lorenica je odlucila odmah kada je tajo dosao poceti sa guranjem, prirodno je krenulo (otvorila se koji cm ja mislim 1 ili 2 prsta, ispao sluzni i kontrakcije na 2 min) ali doktori odlucise ipak opet CR.

I tako rodila se moja Lorena teska 3,300 gr i mala ispravka - 56cm mamina dugonoga.

Hvala vam svima na divnim cestitkama, nas dvije smo dosle juce kuci, 4 dan nakon operacije, hB sve dobro proslo, malena doji non stop, gladna rodjena haha, ja se polako oporavljam, velika seka je haos ne moze od nje do rijeci doci, mada je malo postala lopuza dok mame nije bilo a tajo je izgubljen hahahaha....

Ljubim vas sve puno!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

14.07.2012, 14:52

clock-img

DM

pencil-img

2408

Luluuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

14.07.2012, 14:53

clock-img

andjela I

pencil-img

104

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

IZVORNA PORUKA: andjela I

Prije 10 minuta nasa Lulu je rodila svoju juniorku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Teska je 3300 gr i duga 52 cm. Ne znam jeli na carski ili prirodno, javim se posle s vise informacija. Iskrene cestitke sretnim roditeljima a maloj Luni cestitam rodjenje seke. Da ste zivi i zdravi 100 godina.
Dobro nam dosla Lorena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kao prvo hvala mojoj dragoj andjela I na ovako brzoj dojavi haha legendo moja.

Kao drugo - da da moja Lorenica je odlucila odmah kada je tajo dosao poceti sa guranjem, prirodno je krenulo (otvorila se koji cm ja mislim 1 ili 2 prsta, ispao sluzni i kontrakcije na 2 min) ali doktori odlucise ipak opet CR.

I tako rodila se moja Lorena teska 3,300 gr i mala ispravka - 56cm mamina dugonoga.

Hvala vam svima na divnim cestitkama, nas dvije smo dosle juce kuci, 4 dan nakon operacije, hB sve dobro proslo, malena doji non stop, gladna rodjena haha, ja se polako oporavljam, velika seka je haos ne moze od nje do rijeci doci, mada je malo postala lopuza dok mame nije bilo a tajo je izgubljen hahahaha....

Ljubim vas sve puno!

Ma nema na cemu draga moja, znam da su ovu vijest nase ringerasice zeljno iscekivale, zato sam i pozurila sa objavom. Ljubim vas...

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

clock-img

17.07.2012, 17:53

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

LULU cestitiam od srca na rodjenju princeze user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

17.07.2012, 20:25

clock-img

samedi

pencil-img

1047

I ja se, sa zakšnjenjem, pridružujem čestitkama, sve najbolje maloj Loreni i cijeloj porodici user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

18.07.2012, 15:28

clock-img

yasemin

pencil-img

344

čestitke od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

yasemin

clock-img

18.07.2012, 19:48

clock-img

Nunny

pencil-img

655

lulu mila drago mi je sto je sve dobro proslo, neka je malena zdravo i veselo i da zivi 100 godina, ljubim vasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2012, 19:50

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Cestitke Lulu a juniorki dug i sretan zivot user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

20.07.2012, 22:10

clock-img

IceRose

pencil-img

1512

CESTITAM mila od srca user posted image user posted image , drago mi je da je sve dobro proslo user posted image

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

Zadnji članci

article-img