cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01

clock-img

04.07.2012, 23:45

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Nisam je na zalost ni ja poznavala ali me tuga oko srca uhvatila kad procitah ove postoveuser posted image user posted image user posted image Neka joj dragi Allah podari dzenet a malom Omaru nek je zivot milostiviji,da ga dragi Bog sveg loseg sacuva i na pravi put izvede..user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2012, 00:31

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

IZVORNA PORUKA: dubravka_02

Predivna, nenametljiva, uvijek raspoložena, divna mamice malenog Omara...naša forumašice.

Upravo takva i jos mnogo vise od toga.................To je bila nasa Mirela........
Ja sam njen suprug,kad procitam Vase objave ne znam sta da napisem...........user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image da vam dragi Allah da sabur i olaksa ovako teske trenutke,a malenog Omara izvedete na pravi put...tuzno,pretuznouser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

05.07.2012, 06:13

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

user posted image user posted image user posted image
bojim se bilo sta napisat
sa Dubravkom sam cesto tipkala jer su nam djeca slicne dobi,i pravo sam se sokirala
Neka joj Allah podari dzennet i vjecni rahmet a oroici sabur i punoo snage
AA malom Omaruuser posted image user posted image nek podari svu srecu ovog svijeta i neka da cuva od svog zla kao sto bi g cuvala i ONAuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

05.07.2012, 06:56

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Šta reći u ovakvim trenutcima? Sve riječi su suvišne. Neka je rahmet tvojoj duši, a tvojoj porodici i prekrasnom sinčiću puno snage da izdrže ovu bol! :(

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

05.07.2012, 08:25

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

Predivna, nenametljiva, uvijek raspoložena, divna mamice malenog Omara...naša forumašice.

Upravo takva i jos mnogo vise od toga.................To je bila nasa Mirela........
Ja sam njen suprug,kad procitam Vase objave ne znam sta da napisem...........user posted image user posted image user posted image user posted image

Milostivi Allahu, podari joj sve dženetske bašće, a porodici sabura...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2012, 08:44

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Upoznala sam je ba BB-u, divna djevojka. Nasmijanja, ko pahuljica.... Jednom sam je vidjela samo i dojmila me je... Sinoć slušam da je komšijama iznosila čaj dok su čistili snijeg ispred zgrade na Ilidži user posted image Ostala je svima u jako lijepom sjećanju. Tek je bila našla posao....

Omaru želim svu sreću svijeta i da se izbori na putu bez svoje mamice...

Porodici želim snagu. Iskreno saučešće.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

05.07.2012, 09:39

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

user posted image  user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

05.07.2012, 09:52

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

user posted image user posted image user posted image pretužno....da vam Allah dragi u svemu pomogne...
ne prestajem razmišljati o Mireli od kako sam čula ovu tužnu vijest .... user posted image user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

05.07.2012, 10:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.07.2012, 10:05

clock-img

D_K

pencil-img

2669

meni treba vjecnost da nekoga primjetim na RR ali sam nju veoma brzo primjetila.. jednostavno je plijenila nekom mirnocom..
tako mi je zao.. primite moje iskreno saucesce..
molim dragog Allaha dz.s. da joj podari lijepi dzennet a vama mnogo sabura..

Onaj pogled :))))

clock-img

05.07.2012, 12:04

clock-img

mila81

pencil-img

819

O BOže, nema me ovoliko na RR i zateknu me strašne vijestiuser posted image

Imala sam je priliku upoznati, i stvarno, ali stvarno nemam riječi, baš mi je žaouser posted image

Da joj Allah da lijepi džennet, a njenoj porodici sabura i snage da iz sve te situacije ostanu pribrani za malenog koji tek treba da zagazi u ovaj surovi svijetuser posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

clock-img

05.07.2012, 12:08

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

Da joj dragi Allah podari Džennet

Nisam je poznavala, ali kada sam procitala...od sinoc ne mogu da shvatim, da objasnim,tako mlada...srce mi lupa,steze me u grudima, da dragi Allah da sabur muzu i djetetuuser posted image

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

05.07.2012, 12:23

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Dragi Allahu ne mogu da vjerujem, user posted image user posted image toliko smo se dogovarale da se nađemo i pomijemo kafu ali nije nam bilo suđeno  eto tipkale smo jedna drugoj poruke ... Divno stvorenje. user posted image user posted image
Nikad neću zaboraviti njene riječi utjehe kad mi je muž imao saobraćajnu nesreću.. komšinice moja draga

Dušo draga neka ti je vječni rahmet ... ne znam kako će tvoje pile bez tebe i tvoji najmiliji? Neka im dragi Allah dž.š. podari sabur i snagu...

clock-img

05.07.2012, 12:47

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

Ostadoh nijemauser posted image user posted image

Dobre duse i nisu za ovog dunjaluka...
Drago Allah dz.š. nek joj podari sve naljepse na onom svijetu, a porodici vjere i sabura da izdrzi.

A najteze je pomisliti na malenog djecakauser posted image user posted image user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

clock-img

05.07.2012, 13:02

clock-img

dubravka_02

pencil-img

5

Moja user posted image ,Nasa user posted image i Vasa user posted image Mirela..........je zasluzila lijepi Dzenet
Bila je nesto posebno,nesto sto se ne moze opisati,jednostavno je zivila za nas dvojicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Omar i ja se nekako snalazimo,on mi je utjeha da ne padnem psihicki.......................
Danas je dva mjeseca kako Nasa draga Mirela nije sa nama,upravo sam se vratio sa mezara user posted image user posted image al jos uvijek mislim da ce se pojaviti,da ce doci................user posted image user posted image

Hvala svima na iskrenim rijecima..................

clock-img

05.07.2012, 13:02

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Od juče se kanim da nešto napišem,ali opet ne znam šta bihuser posted image user posted image user posted image .Porodici iskreno saučešće.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

05.07.2012, 13:16

clock-img

Daja_sa

pencil-img

461

Pokusavam da napisem nesto...ali nemam rijeci...naprosto me pokosila ova vijest...Nisam je poznavala...ali...pretuzno...
Porodici iskreno saucesce...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

clock-img

05.07.2012, 13:21

clock-img

Emina F.

pencil-img

38

jako tuzno...

da vam dragi Bog da strpljenja....

clock-img

05.07.2012, 13:26

clock-img

mama_mo

pencil-img

104

zaista pretužno user posted image user posted image user posted image
iskrena sućut obitelji

L. 2010. mamina ljubav najveća
V. 2013. mamina sreća najveća

clock-img

05.07.2012, 17:14

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

neka ti je vječni rahmet,Neka dragi Allah dž.š. podari sabur i snagu porodici,user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

05.07.2012, 21:23

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

sve sto bih rekla cini mi se suvisno.
ustvari...nemam rijeci kojom bih rekla ono sto osjecam.
tebi nasa RR drugarice zelim vjecni mir i spokoj....a vama njezinoj porodici sabur.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

05.07.2012, 21:47

clock-img

anđelo

pencil-img

266

sad tek vidjeh..ne znam šta da kažem...same mi suze teku,jecam...mila moja

toliko smo puta pričale ,a nikad se nismo upoznale...nije bila sudbina
Ova me vjest iznenadila....
a ja još pišem tebipitam za stvari što sam naručila
neka ti dragi Bog podari vječni Dženet a tvojoj porodici sabur...
prerano si nam otišla drugarice mila....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

clock-img

05.07.2012, 22:15

clock-img

anđelo

pencil-img

266

evo sad pročitah da je danas 2 mjeseca kako nije sa nama

kad je moj N imao žuticu ona meni pisala ,savjetovala me ,brinula se ,a ja nikad nisam imala vremena da joj odgovorim zbog problema s dojenjem,nisam imala vremena jer je beba bila stalno konektovana.Javila joj se tek 6 maja....user posted image user posted image user posted image
toliko sam sad nesretna i tužnauser posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

clock-img

06.07.2012, 00:23

clock-img

saritaa

pencil-img

-109

Pretuzno user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam je poznavala, ali suze ne mogu da zaustavim user posted image , da joj Allah dz.s podari vjecni rahmet,a porodici sabur .

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

clock-img

06.07.2012, 09:40

clock-img

bebix

pencil-img

-248

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img