IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: bebaa
animagical znam da ti nije utjeha ali i mi zadnjih deset dana imamo problema s ishranom...i ja sam mislila da su zubići...jok nego lopovluk...i danas fino u hranilici izvija se plače maše glavom...stisno vilicu...i ako mu ubacim šta pljune i kesla se...a ja fino kuhaču pa po nogicama malo pucnem zagalamim ma pojeo je znaš kojom brzinom......... ovo ti nije nikakav savjet...mnoge će se naći i da osuđuju ali mene baš briga.......
sve ja razumijem, ali zamisli tako ga puckati kasikom godinu i po ne ide, jel tako...mozes dobiti kontraefekat, da mu napravis neki otpor prema hrani. nije mi cilj da od rucka pravim traumu uz batine...mi smo porodica koja generalno voli dobro da kuha i dobro da jede...nadam se da ce na duze staze usvojiti nase prehrambene navike...
mislim magicna..nazalost sto ti moram reci..da tu nista ne mzes uciniti...
pricas za njega..ja vidim sebe...
moja nensi je za mnom vani nosala tanjir..dok ja igram se zmirke..ona trci za mnom da mi stavi kasiku graha u usta..ili bilo cega...
i takva sam bila do unazad desetak godina...nista..bukvalno nista...
jela sam samo da ne umrem...nikad sa zeljom...
sad jedem konja s kopitama...mama kaze..sad i ne moras kad si mi moj drob pojela....
kad je H imala te rijetke prenose...hvatala sam je kad se skoncentrise na nesto..i ja samo trpam..veze nema da je pojela...pustim joj teletabise..ona se zadubi...
dam joj casopis..ona se zagleda..obrce..a ja trpam...
valda ce ti se javiti i neko strucan