IZVORNA PORUKA: chuci
stvarno hanady ccc nisi mi dosljedna
u prethodnom postu na ovoj temi si pisala da si stariju stavljala u hodalicu, a da je mlađa nije htjela
a u posljednjem pišeš da ih nisi mogla obje istovremeno držati i praviti ručak, a nisu htjele u vrtić, pa si zato koristila hodalicu.
ako je to razlog što si je onda koristila sa starijom.
ja sam obe stavljala draga lai mlađoj je jako kratko bila zanimljiva i nije je željeza nego je željela vozati po kući a nije bila dovoljno čvrsta da to sama radi pa sam je sklonila.
a stariju sam stavljala jer je bila najprije mirna beba,a onda je poželjela da bude na rukama stalno jer osjećala je da me nema kraj nje po cijeli dan pa se nani na kosti naklatila.
a ja sam se sa 8 mjeseci vratila na posao...morala sam tada...moja mama tada je čuvala i pored toga imala studenta u kući te o svemu vodila brigu. Moja starija djevojčica je porvela više vremena od mlađe u hodalici ali obe su bile.
Imam i slike kao dokaz tome...i hodalicu nov-novu iako je stara čak 4 godine od kupovine.
i onoga trenutka kada sam mlađu oslobodila hodalice to je već bilo vrijeme u kome je ona stajala kraj ugla...imam i to sliku kao dokaz a i ugao mila moja koji je izlizan na mjestu njenog stajanj od 10 do 14 mjeseca kada je napravila samostalne korake.
i pravila sam ručak noću, između dojenja, peglala i bila smorena i završila na voltaren inekcijama i apaurinima jer moja kičma više mogla nije. dvije bebe u kući velka je obaveza. kada sam vrijeme porvodila u kuhinji onda bih stariju povela sa sobom pa je sa mnom kuhala ...a mlađa staja kraj ugla.
jeli ti dovoljno pojašnjenje
ako imaš još pitanja otvorena sam za ista.