IZVORNA PORUKA: animagical
Moj Doktor sa babicom mi je sljedece jutro dosao u posjetu i ustanovljeno da ja stvarno nemam ni kapi u sebi
kako je ovo ustanovio??
Pa Eto poslije svakog povucenog "cuga" kad je A Poceo plakati ja Sam gledala u usta i Jos Prst a djetetu suho,StO znaci da stvarno nisam Imala ni Ono pocetno mlijeko jer bezveze Nije plakao a poslije flase miran Bio i gledao okolo ili spavao
Neznam samo kako se mozete samo zamarati sa Tim,ko doji,Koliko doji, cije je djete na Ad,cija Majka oce da izadje a nemoze da doji?? Nekontam kako uopce imate snage za to?? Meni je uopce smijesno Pitanje da majku odmah pitam "dali doji" jer me se iskreno netice. Da sama primjetim da je to djete gladno,neuhranjeno,neuredno,Prljavo onda bi majku UpitLa kako se Brine o djetetu,a ovako Nepada mi na pamet se zamarati sa takvom stvarima. Zasto vas uopce pogadjaju komentari Tipa "Daj mu flasu" ,kupi AD, evo uzorak AD,brosura ili sl". Ja licno sto nezelim da cujem i necujem. Moja sveki je Imala svoju izvalu godine kad Sam dojila A i kad mu pitala "a Koliko on tebi popije kad ga dojis" da Samo ja i mm prsnuti u smijeh i onda joj je mm rekao "da svako vecer meni izbaci mjerac na cici Koliko je bebi popio"
. Od strane osoba kad mi kazu "in je tebi gladan,vidi rukice u ustima" Sam se znala Nasmjesiti i reci "ja najbolje znam" uopce se nisam sa Tim zamarala. Meni je Bilo bitno da je moje djete zdravo,veselo,da spava,jede pije i igra se za mene najbolji pokazatelj da je moje djete sretno. neznam uopce zasto to svatate tako ozbiljno. Ko zeli doji,ko nemoze nemoze,ko Nece nemora. Ovaj zivot je prekratak da se smara sa drugim osobama
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato