IZVORNA PORUKA: animagical
ne radi tema sugestije,kritike a mislim da bi bila prilicno zatrpana... lijepo od tebe pa imas razumjevanja za mame kojima ovakve reklame smetaju... da se razumijemo, dizu se i tenzije,ali ja ne mogu da shvatim zasto ja se ne nerviram zbog svog djeteta,on hB doji i meni licno reklama ne moze naskoditi, ali mi smeta zbog mnogih novih mama, zbunjenih a u najboljoj namjeri, koje ce neko uvjeriti da nema veze, da je to navodno 99% slicno kao mamino ili da imaju neki nerjesivi problem... a ovakve reklame i postoje da bi naskodile dojenju, da bi prodaji vise kutija adaptiranog i zaradili na nasim najmladjima...
znači najprije...ja sma forumašica koja je ovaj portal našla u trunoći i isti ovaj portla je bio taj koji mi je prižio infomacije i podršku da dojim svoje drugo dijete jer sa prvom nisma usojela...tako d amoje obraćanje nije moje razmjevanje za neke tamo mame...nego moj lični stav i mišljenje da je nespretno napisan tekst...
no isto tako moje iskutvo kroz teme na formu kroz odnose žena ovdje odjilja naprem nedojilja mi daje za pravo da s evrlo blago obraćajm u tonu dojiilje jer sma bila ona koja je koristila AD i smao ja znam kakvi osjećaji te preplave kad ne uspiješ...
Hoću reći...
da ne moramo uvijek praviti frku...napišem jednom mišljenje o istom i to stoji jasvno...
nastavim li sad ovdje razglabati već je neminovno doće do brosnaja postova...
na kritikama zakuhamo itd...
a jednostavno možemo koristiti PP, prepoznati ovlasti u skaldu sa parvilima portala i poslati svoje mišljenje...
ja ne vejrujem da admin sve i d aje muško koje nikada neće dojiti u svom životu ne bi imao razumjevanja da koriguje tkest...
a sa reklamom i sponzorima moramo se pomiriti...
znači dok ima sponzora i reklama portal će i živjeti...
valjda nam je jasno da tamo tata naš ne živi do naših postova napisanih...
istina pravlnik koji ti spominješ postoji al naša zemlja istome nije ograničena...naš zakon o informaciji i prenosu iste može reagaritai na neistinitost teksta o AD al ne da s ene može rkelamirati...
pravilnik ocigaretama smo usvojili i prihvatili al ovja nismo...
postoje udruženja koja novac dobiju iz budžeta...imaju porjkete...oni bi mogli staviti reklame koje s eplaćaju...al nemaju interse...mogli bi poganjati oko pravilnika al još to ne rade...
ja se nadam boljim vremenima...
i nadam seda doći će dan kada ovakve postove majke nedojilje neće smatrati ličnom uvredom jer to nikako nije i kada će prestati svoja sojećanja skrivena vezana za nedojenje svoje bebe ispoljavati na način da su uvrijeđene a ne da shavte poentu i potrebu da se izborimo portiv agresivne reklame i neistine koju ona plasira.
Znači...
u skaldu s aovom temome korigirat ćemo i postove...
a u vezi s atekstom il čekati otkljuvanje krtika i sugestija na kojima se nadam da ćemo svi sugerirati a ne kritikovati jer usgetsijom ćemo prije pomoći.