cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: sakupljanje medvjedića

clock-img

09.05.2010, 21:53

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

zna li iko ima li ove godine te nagradne igre s medvjedicima??? ja ih imam tonu, ostavljala sam od kad sam se porodila, ali nesto ne vidim da ima ove godine???

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

09.05.2010, 21:56

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: frenkoza

zna li iko ima li ove godine te nagradne igre s medvjedicima??? ja ih imam tonu, ostavljala sam od kad sam se porodila, ali nesto ne vidim da ima ove godine???

E od kad i ja sve hoću da pitam-prerast će mi dijete sve igračkeuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

09.05.2010, 21:59

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ja mislim da nema ove godine...

Bilo je 2007. i 2009. pa mozda bude 2011. user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

09.05.2010, 22:02

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

ne kontam onda zasto ih ima na pakovanju ako nema nagradne igre.... pihh.... imamo mi tih bodova more.... ako nekad pocne ima da u startu osvojimo glavnu nagradu user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

20.10.2010, 14:20

clock-img

marelica9

pencil-img

119

nema vise ni na pakovanjima...
znaci gotovo sakupljanje medvjedica....

clock-img

19.11.2010, 08:16

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

kako nema .... na našem pampersu ima meda?

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

Zadnji članci

article-img