Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zna li iko ima li ove godine te nagradne igre s medvjedicima??? ja ih imam tonu, ostavljala sam od kad sam se porodila, ali nesto ne vidim da ima ove godine???
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
09.05.2010, 21:56
DM
2408
IZVORNA PORUKA: frenkoza
zna li iko ima li ove godine te nagradne igre s medvjedicima??? ja ih imam tonu, ostavljala sam od kad sam se porodila, ali nesto ne vidim da ima ove godine???
E od kad i ja sve hoću da pitam-prerast će mi dijete sve igračke
09.05.2010, 21:59
R&T@
5982
Ja mislim da nema ove godine...
Bilo je 2007. i 2009. pa mozda bude 2011.
09.05.2010, 22:02
frenkoza
1200
ne kontam onda zasto ih ima na pakovanju ako nema nagradne igre.... pihh.... imamo mi tih bodova more.... ako nekad pocne ima da u startu osvojimo glavnu nagradu
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
20.10.2010, 14:20
marelica9
119
nema vise ni na pakovanjima... znaci gotovo sakupljanje medvjedica....