cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu!

clock-img

15.06.2012, 20:22

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: ElmaB

E ovakav je moj. Pogodili su.

Zbir je 7
Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nežan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa „svim čulima“. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

I za mog je isto ispalo, ali, sva sreća, nisu nimalo pogodili. Ne bi voljela da je mm takav u sexu!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

26.06.2012, 08:06

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: bananica

moj je 5 user posted image

i moj je 5 hahaha ja zadovoljna a zna Bogam da potrefi zicu :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

26.06.2012, 08:08

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mijenjam jedinicu za osmicu user posted image user posted image

nista predi mu ime hahahhahahahaa

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

26.06.2012, 08:16

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ja volem jagode i tresnje user posted image user posted image nije dobro za mm :) sta cu mu ja hahahahha

a mm krompir jeo bi svaki dan i banane ,a st se tice salate eh i nju jede BAS SVAKI DAN user posted image user posted image user posted image bolje meni s njim nego njemu sa mnom user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

clock-img

30.10.2013, 10:19

clock-img

selmoni

pencil-img

546

Zbir je 6
Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

Istina

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

Zadnji članci

article-img