Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
sabrala sam i šta sad? gdje tekst, koji br koliko sexa nosi?
reci nam broj da i mi vidimo ima li sexa
mislim dobrog sexa
tri
Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne deluje nimalo spontano. Posle nekoliko nedelja provedenih sa njim imaćete osećaj da je sve unapred isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sledeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.
je li istina?
mm je nepredvidljiv, žestok jeste al često uvodi novitete, pokupi fol od ljubavnice oboje smo čudaci
13.06.2012, 11:28
bananica
4330
Žene, koje vole krastavce, imaju više sreće u poslovnom životu nego u ljubavi
od sada mrzim krastavice
13.06.2012, 11:32
Hanady RR
18727
Svestrani, pouzdani i staložen partner je onaj, koji za vrijeme ručka slisti zdjelu zelene salate. nemoj više niko da se zeza s amojom baštom punom zelene salate ili zimnicom jer ja slatu vazada moram imam na stolu...
13.06.2012, 11:33
Alma_27
1326
Zbir je 6 Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.
mozda voli jednu "zivotinjsku" pozu
13.06.2012, 11:34
bananica
4330
Vjerna i domišljata je žena koja rado posegne za rabarbarom.
ja ne znam ni sta je ovo
< Poruku je uredio bananica -- 13.6.2012 11:35:39 >
13.06.2012, 11:35
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: bananica
Vjerna i domišljata je žena koja rado posegne za rabarbarom.
ja ne znam ni sta je ovo
ja mislim da ja to volim
13.06.2012, 11:37
bananica
4330
ako želite obzirnog i strastvenog ljubavnika, potražite onoga koji voli krumpir.
13.06.2012, 11:38
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Svestrani, pouzdani i staložen partner je onaj, koji za vrijeme ručka slisti zdjelu zelene salate. nemoj više niko da se zeza s amojom baštom punom zelene salate ili zimnicom jer ja slatu vazada moram imam na stolu...
to je znaci tajna tvog vrtlarstva, da salate ne zafali
13.06.2012, 11:41
Hanady RR
18727
a i krompir sadim kod nas ako u ručku nije bilo kjrompira pole naveče sasirom i kajmakom i salatom naravno ispeć moram... prije sma ga ružila...reko dobit ćemo beri beri od krompira ko od riže... do sad samo ga slušam... ljubav kroz želudac ulazi...
etp pa vi mene zezajte za kuhanje i baštu
13.06.2012, 11:41
teacher75
5394
ja ne volim krastavce nikako a banane volim pravo
13.06.2012, 11:43
bananica
4330
ja volim jagode
13.06.2012, 11:45
InLove
538
Zbir je 6 Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.
Meni bas ovo
13.06.2012, 11:45
bananica
4330
ako je vesela sexolog, ja sam testolog
13.06.2012, 11:46
bejbibi
2795
ako želite obzirnog i strastvenog ljubavnika, potražite onoga koji voli krumpir.
13.06.2012, 11:47
veeseelaa
20552
svakakvih nas ima
13.06.2012, 11:49
Hanady RR
18727
neka meni moje kuhinje... em ga nahraniš em mu salate i krompira nadavaš... mašalllah... ja tri-četri muhe jendim uardcem klepnem
13.06.2012, 12:50
teacher75
5394
moj najvise krompir voli
13.06.2012, 12:54
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
neka meni moje kuhinje... em ga nahraniš em mu salate i krompira nadavaš... mašalllah... ja tri-četri muhe jendim uardcem klepnem
nisi ni ti naivna
13.06.2012, 12:54
teacher75
5394
Njihova suprotnost su jagode, koje su koketne i vole igru vatrom. meni najdraze voce
13.06.2012, 13:01
koka i po
7309
moj dvojka na grasak je alergican,mrkvu ne voli o krompiru da ne pricam. kuku meni ima li kakva kategorija tjestoljubaca sm=smiley36.gif] moje najdraze voce su jabuke
13.06.2012, 15:10
Anoniman
Moj ispade 6 Vesela, tvoj je 1, koliko upratih, amlo si se ti zajebunila
Od voca i povrca voli sve, osim prase i lubenice.Grasak posebno A ja strasno volim jabuke, breskve, jagode, banane...ma volim svo voce osim nara i kruski, a krompir volim na 1 001 nacin. Krastavac volim samo u kombinaciji sa paradjazom
13.06.2012, 15:12
teacher75
5394
veeseelaa nece da prizna da joj je muz nekad umoran a ja priznala
13.06.2012, 15:35
Lulu_08
350
A + E = 1+ 5 = 6
Hihihi tacno tako i da tacno tako mi se i dopada hahahahahaha...
13.06.2012, 15:39
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: teacher75
veeseelaa nece da prizna da joj je muz nekad umoran a ja priznala
heh od čega da bude umoran, od plivanja i fitnesa heh zna taj za svoje guzove
Vesela, tvoj je 1, koliko upratih, amlo si se ti zajebunila
može bit, možda sam nešto pogriješila i šta je s tom jedinicom? jel čemu?
13.06.2012, 15:41
veeseelaa
20552
Zbir je 1 Nemojte da se uplašite ako vašeg partnera karakteriše broj 1. On je poprilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. „Umoran sam!“, „Imao sam naporan dan na poslu!“, „Ne mogu sada ništa da radim!“ jesu rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nežan i strastven ljubavnik.
heh dobro si Pahuljice, ko zna koga sam ja računala
da moj je umoran samo kad treba šta oko kuće i u kući raditi