cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: RR rečenica/misao dana!

clock-img

23.02.2013, 10:04

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

NIsam uopšte znala za ovu temu, odlična je user posted image user posted image user posted image Hajmo, postajte bisere!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

23.02.2013, 19:15

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nisu to biseri, to su mudre izreke user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.03.2013, 23:49

clock-img

salmy

pencil-img

5830

joj amra jarane moj, gdje ces ovo nositi nemoj se sad naljutiti molim te, ja iskreno , pa kud puklo

Animagical na temi rr chat user posted image

clock-img

06.03.2013, 00:02

clock-img

animagical

pencil-img

5604

salmy sto ti je ovo trebalouser posted image i nije se naljutilauser posted image a i bilo je u sali

clock-img

06.03.2013, 00:09

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: animagical

salmy sto ti je ovo trebalouser posted image i nije se naljutilauser posted image a i bilo je u sali

naravno da nije,sta se ima ljutit...
nego meni sega (suze su me oblile) zamisljam tebe(a neznam teuser posted image ) ruke u djepovima ono stav ko frajer..i normala joj kazes :jaranu mojuser posted image padam

clock-img

06.03.2013, 00:22

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

zamisljam tebe(a neznam teuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image

salmy na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.03.2013, 00:34

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: animagical

naravno da nije,sta se ima ljutit...
nego meni sega (suze su me oblile) zamisljam tebe(a neznam teuser posted image ) ruke u djepovima ono stav ko frajer..i normala joj kazes :jaranu mojuser posted image padam

hoces da se upoznamouser posted image nisam ko frajer, ali imam taj stav podjahkad

clock-img

06.03.2013, 07:23

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

dajte mi link gdje je to receno da vidim sta je to amra jarane moj kupila user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

06.03.2013, 08:43

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

i meni je ovo bilo smijesno..kako joj rece gdje ces ovo nositi  user posted image  i dade joj drug link user posted image

clock-img

11.03.2013, 09:25

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

teacher75 na temi sta nam smeta kod jače polovice

smeta mi i sto do kasno sjedi za kompjuterom pa rijetko zajedno zaspimo, sto ne jede nista u gostima pa ja moram duplo da jedem da ne bi bili nekulturni

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.03.2013, 09:58

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

I sviđa mi se što ima mnoga značenja... i što ga ima i u islamu i u hrišćanstvu... ma čak i da mu je značenje bilo "krompir" ja bih ga dala jer mi se sviđa...i jer joj odlično pristaje...
Višnja RR na temi Ime i kako ste ga izabrali, suze me oblile-svaka čast Višnjauser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

11.03.2013, 10:28

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: sirnica

I sviđa mi se što ima mnoga značenja... i što ga ima i u islamu i u hrišćanstvu... ma čak i da mu je značenje bilo "krompir" ja bih ga dala jer mi se sviđa...i jer joj odlično pristaje...
Višnja RR na temi Ime i kako ste ga izabrali, suze me oblile-svaka čast Višnjauser posted image

i mene su
user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

11.03.2013, 14:53

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

Hannan na temi Razgovori u očekivanju bebe - mart komentariše hvatanje stabala za igru : Ja kontam kakva im je ovo opet greska na forumu njako drvece stoji ne mogu ni da procitam od njega :)

user posted image user posted image user posted image

I Medic slatki na temi snovi o porodu - U prvoj trudnoći često sam sanjala da se porađam jednom kad se ne porodih u snu koliko sam se natezala user posted image user posted image

Hajoj žene izvinite al ove dvije izjave danas su me tako slatko nasmijale, prave ste user posted image

clock-img

11.03.2013, 15:38

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Danas je forum pun izvala. Smijem se ko stripi čitav dan.

clock-img

13.03.2013, 13:31

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

IZVORNA PORUKA: muaaa

imam li ja rr rodnicu

pogledaj prema dole i vidjet ces da imas 10000% garantujem

mama2009,na temi rr srodniceuser posted image

< Poruku je uredio zaha -- 13.3.2013 13:32:09 >

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

13.03.2013, 14:10

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

nije valjad da nema misli mudrih na voliko temauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.03.2013, 14:23

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Ima mudrih misli, iz mudrih dijelova tijela user posted image user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

13.03.2013, 14:27

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Danasnja idila:

Kljukusa se pece,
i spavaju djeca,
nesica se pije,
skupljaju se drvcauser posted image

clock-img

13.03.2013, 14:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

14.03.2013, 23:11

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Jasmin na svojoj temi

Da mi nije motora,teško bih vas stigla .user posted image user posted image user posted image user posted image

ja i mm padamo..Tito si

clock-img

09.04.2013, 14:01

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: Anoniman
Ima li gdje dobar hodza, ali da je bas hodza, a ne kasike, grah i sl?

Moram...user posted image

Sorry, anonimna user posted image

clock-img

09.04.2013, 21:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ima mudrih misli, iz mudrih dijelova tijela user posted image user posted image

oplakah user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.04.2013, 22:08

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

MAMA MA...opet sam oplakaladok sam citala...

"pred zgradom dijete spustim bacim smece uzmem ga za ruku,ali F svako 5 sekundi nesto zastajkuje...pa tapka nogicama u mjestu...(a mrkli je mrak)..."F sine sta ti je?Jel te zulja cipela?"-pitam ja....brizna majka....kad ce mali "MAMA NEMAM JA CIPELE"

clock-img

09.04.2013, 22:25

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Od ubjedljivo najduhovitije forumašice:

IZVORNA PORUKA: palachinken

Btw, kad sam god, ko studentica, putovala vozom, namaštavala sam da će neka verzija Ethana Hawkea sjesti u kupe kraj mene pa ćemo imati Before Sunset verziju po Kaknju ili Visokom. Naravno da se to nije desilo, nego su se redom izmjenjivali masni čobani i babetine koje su me ispitivale čija sam.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

11.04.2013, 08:33

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img