ćao ,nemoj biti tužna i razočarana,sad je najbitnije da si ti ok.vjeruj da kada često tražimo nešto,a mislimo da je dobro za nas ono bude loše,nikad ne znaš kad će se desiti istinski jing-jang,izvini ako filozofiram,ali nisi jedina i ja sam evo već skoro kao i ti duže vrijeme u nedomumici,kod mene ti je specifičan slučaj,kažu rijetke su takve što im se to dešava,uradim test kad ono pozitivan,nakon dva dana dobijem menustraciju koja traje tri dana što je za mene nešto novo,međutim uradim ponovo test nakon ta tri dana konkretno danas,kad ono opet pozitivan,čudno je u svemu tome,što nemam nikakve simptome trudnoće,ali ipak se potajno nadam,jer bih voljela kao i ti,ali kažem sebi,ako je dobro neka bude to,ako ne ,neka ne bude,jednostavno spremna sam na neočekivani i očekivano ,činjenica je da mi žene na sve to gledamo kao razočarenje,mada smatram da bi trebale drugačije gledati ,jer ćemo lakše prihvatiti to da smo obični smrtnici koji su uvijek na gubitku,u svakom slučaju želim ti sve naj naj najbolje i da ti se desi trudnoća onda kada bude najbolji trenutak za tebe,čuvaj se i no sikiriki biće to vjeruj sve najbolje samo je pitanje vremena.