Zdravo svima. Ja imam jedno pitanje, na koje se nadam da će netko imati dobar dogovor haha.. Ovako, odnose smo imali 12.6., a tada su mi bili plodni dani, menstruaciju sam dobila normalno, ali se bas ne sjećam kakva je bila, u 7. mjesecu, sam se nekako nadala da sam trudna, pa sam kupila test, uradila ga 21.7. i bio je negativan, a menstruacija je došla 23.7., i trajala 4 dana, mislim da je bila normalna, samo što je trajala malo kraće i par dana nakon menstruacije se pojavio smeđi iscjedak. Definitvno sam odustala od pomišljanja na trudnoću, ali prije tjedan dana(još za vrijeme menstruacije) su mi počele blage mučnine, proljev imam svako jutro, ali samo ujutro, ne jedem baš, jer nemam teka.. i sve to dobro, možda je u pitanju i neka viroza, ali sam počela osjećati da mi miris cigareta jako ali baš jako smeta, grudi su mi nekako čudne, mučnina me drži idalje, ali niti jednom nisam povratila, bit će jer i ne jedem skoro, tu i tamo me zaboli nešto u desnom jajniku, te se pojave bolovi u stomaku kao menstrualni, i nekakav čudan osjećaj u stomaku imam. pa se pitam jel moguće da sam trudna, unatoč tome što sam imala dvije, po meni, normalne menstruacije, i plus napravila test koji je bio negativan ?
Hvala vam na odgovoru..