Joj, ja cijelo jutro kontam da otvorim temu, jer sam baš u crvenim danima, hahaha.
Prije poroda moja menstruacija je bila ne u dan, nego u sat, trajala je tri dana, nikada nešto preobilno, nikada bolovi i slično, samo mali neki simptomi, ma nit sam znala ni kad dobijem, ni kada mi prođe.
Međutim, nakon poroda, moje menustruacije su poslate još kraće, i zaista su čudne. NPR. ova prošla mi je bila 13. trajala je jedva dan i po, i jako slaba je bila. Evo jučer sam dobila i malo je jača. Pitala sam dvije dr. kada sam išla na preglede vezano za ovo, ali kao da me nisu čule, s tim da su mi nakon poroda dijagnosticirani i policistični jajnici.
E, sada na sve ovo, prije malo više od mjesec sam dobila upalu pluća, i u to vrijema sam pila pilule kontracep. I kada sam došla na pregled pitaju me da li sam trudnica ja kažem nisam, i odem uradim rentgen, i narednog dana sam dobila mučnine, povračalo mi se, nenormalna žgaravice, pravi simptomi trudnoće. Poludila sam, čak sam i test uzimala, jer kada sam uradila snimak pluća, počela sam umišljati da sam trudna. I kada sam jučer dobila, pao mi je kamen sa srca. Jer, dva zračena u 20 dana, mislim da bi bila kobna, a da ne govorim o antibioticima, kojim sam popila ne znam ni ja koliko
< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.4.2010 15:49:40 >