Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nekada je to bio glavni lik. odlucivao je o ljudskim sudbinama ugovarajuci brakove po selima. mladence uglavnom niko nista nije ni pitao, tako da je neki skrndelj obicno zapadao kod najboljeg frajera, i obrnuto. ili
provodadžija je onaj kome psuješ, majku, oca, užu širu familiju ..............pri svakoj bračnoj razmirici
< Poruku je uredio veeseelaa -- 1.6.2012 23:26:27 >
01.06.2012, 23:27
Dida79
3252
A zene drage Ova vesela kao da mi misli cita Juce sjedim sa sestrom i rodicom obje djevojke i to jos slobodne uhvatila ih ja malo peglati kao gdje su momci blabla..reko nema meni druge nego da ja umjesto vas po netu sta trazim(kontam to je sad in )
Kad hop ova tema danas
Evo jos dvije DJevojke jedna 79 a druga 81 godiste
Brat od @selminje bio bi idealan za moju seku 81god uvijek govori da ni jedan momak ispod 190cm visine ne dolazi u obzir
Kuku meni da ovo procita bilo bi mi
01.06.2012, 23:29
veeseelaa
20552
Brat od @selminje bio bi idealan za moju seku 81god uvijek govori da ni jedan momak ispod 190cm visine ne dolazi u obzir user posted image
pa eto upoznajte ih nekako, ona s bratom na kafi a vas dvije kao slučajno naletite ako bude hemije bude, ako ne popije se kafa i kud koji
01.06.2012, 23:31
Dida79
3252
Odlican prijedlog vesela
01.06.2012, 23:32
veeseelaa
20552
ma sve se može organizirati, majke mi šteta da divna bića budu sama.... danas je došao heben vakat, nekako nikako da se sretnu parvi ljudi, e onda treba pogurati
01.06.2012, 23:37
veeseelaa
20552
evo cura koju ja poznajem, ova koja je farmaceut, radi u apoteci, ako ima zainteresiran može se kod nje otići na posao da se malo šmekne do duše za nju bi trebao neko od 40 + mislim da je ona 72 il 73 godište, prijatnog izgleda, visoka, vitka, iz fine porodice, školovana, fino vaspitana
02.06.2012, 10:17
M kao Mama
5536
Joj, jedva čekam prvu RR prosidbu ili svadbu, hahahahha
ja imam jednog kanditata, al Bogami još mi se živi, tako da ću Vas pratiti i čitati
02.06.2012, 10:18
balasgirl
972
imate li nekog za djevojku od 32godine koja nikad nije imala momka jednostavno takva je, nije ters (daleko od toga) i ne traži dlaku u jajetu, već jednostavno je povučena, rijetko izlazi. Cura je stvarno super, otkačena, zabavna, VSS, radi, zgodna, visoka, ali eto.... nekako nema sreće s tom ljubavi. Mislim da bi me ubila kad bi saznala za ovo ali eto ja bih to nekako udesila da bude puka slučajnost .
02.06.2012, 10:29
sara.at
2183
Ova mi tema izgleda kao turiska safunica "Imam ja,imas li ti" "ajd da se trampimo"
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
02.06.2012, 17:35
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Tiki je pisala da ima neudatih drugarica, jako finih koje nikako da nalete na finog momka Tiki javi seeeee
izgleda da su i ovdje u deficitu slobodni momci iznad 35 a to se trazi
02.06.2012, 18:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Sta vam znaci rijec pravodadzisanje,
nekada je to bio glavni lik. odlucivao je o ljudskim sudbinama ugovarajuci brakove po selima. mladence uglavnom niko nista nije ni pitao, tako da je neki skrndelj obicno zapadao kod najboljeg frajera, i obrnuto. ili
provodadžija je onaj kome psuješ, majku, oca, užu širu familiju ..............pri svakoj bračnoj razmirici[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
ja mislila tema je zezancija pa odma ponudila sebe da mi se sta nadje al vidim ima ovde nesto ima, nek je hairli novim spajanjima pa i ovim putem ko zna kome je kakva sudbina , zasto da ne mene iskreno nikad nije za ovo bivalo ni kad sam cura bila a znas kako kod nas kazu sebet i sudbina idu zajedno
< Poruku je uredio triputmama -- 2.6.2012 18:54:29 >
02.06.2012, 23:33
madam x
839
provodadžija je onaj kome psuješ, majku, oca, užu širu familiju ..............pri svakoj bračnoj razmirici
Ja jednom upoznala dvoje, zabavljali se dvije godine, uzeli se i nakon godinu dana rastali.
NIkad više- hvala lijepo
02.06.2012, 23:43
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
03.06.2012, 07:35
mo girl
976
imam ja djevera 68 godiste al nema fb profil tako da cu ga tesko utrapiti nekoj
03.06.2012, 09:09
sara.at
2183
IZVORNA PORUKA: mo girl
U jbt sta je taj cekao dosad
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
03.06.2012, 09:20
Ben 10
907
Eto me u klub....
03.06.2012, 09:30
zumbulcica
488
Imam i ja nesto za ponuditi.Cura,31 godinu, srednjeg rasta, lijepog izgleda,fakultetski obrazovana,radi, kulturna,ne pije, ne pusi, vjerski nastrojena, jedno od najdivnijij stvorenja koje sam u zivotu upoznala.Sadda, dok pisem ovo kontam koliko dobrih osobina ima,toliko da bih mogla metarski post napisati.Jedna zaista divna osoba. U obzir dolaze samo zaista fini momci.
03.06.2012, 11:26
mo girl
976
ah sta je cekao znas kako ono muskarci misle.ma rano je meni imam ja vremena,pa kad se malo osvijesti shvati koliko mu je vremena proslo i sad bi se on zenio
03.06.2012, 12:30
sara.at
2183
ah sta je cekao znas kako ono muskarci misle.ma rano je meni imam ja vremena,pa kad se malo osvijesti shvati koliko mu je vremena proslo i sad bi se on zenio
I Vodio djete u vrtic i oni mislil da mu je dedo dosta Primjera Sam tako vidjela,pa je djece sram reci i da mu je otac zalosno.... Moja Mama je 66godiste i evo ceka aBd drugo unuce i Sina prati na Fax
03.06.2012, 13:09
koka i po
7309
than you na par minuta turbo smijeha mogla bi i ja djevera da ozenim
03.06.2012, 13:26
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: sara.at
I Vodio djete u vrtic i oni mislil da mu je dedo dosta Primjera Sam tako vidjela,pa je djece sram reci i da mu je otac zalosno.... Moja Mama je 66godiste i evo ceka aBd drugo unuce i Sina prati na Fax
ne ugrabis ni svu srecu svijeta ako se mlad ozenis/udas
04.06.2012, 00:27
ena007
84
jao zene, ismijah se dobro... trebale bi da neki od moderatora napravii listu kandidata, muzkih/zenskih, godiste i mjesto po mogucnosti , da se mozemo snaci u provodadzisanju
ja razmisljam koga da prijavim
04.06.2012, 09:19
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: bananica
ne ugrabis ni svu srecu svijeta ako se mlad ozenis/udas
svi se mi ponosimo različitim stvarima zrela i dobra djeca se nikada neće sramiti svojih roditelja
šta npr ako je mama ružna il neškolovana? trebaju li se djeca iste sramiti itd masa je stvari od kojih se neko nekog može sramiti al godina roditelja mi je vrh u glupostima
nismo sve imale želju sa 16 postati majke, ja sam tu nedje i mjesečnicu dobila
< Poruku je uredio veeseelaa -- 4.6.2012 9:22:33 >
04.06.2012, 11:32
Anoniman
ne kvarite bre temu bas mi je simpaticna koji mu ga tu razmatras ko se kada trebao ozenit i udat za to imas posebnu temu pa udri do ujutru to ko se kada "trebao" udati koje je "trebao" godiste biti da se ne bi" deca sramila od roditelja" aj zalosnog texta
Visnja pobrisi nepotrebne textove i ovaj moj nek se tema ne kvaaaaaaariiiiii