Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Prsa - područje oko bradavice (areola) i sama bradavica - nježno dodirivanje, lizanje, štipkanje, grickanje i drugi podražaji kod oba spola mogu izazvati veliko zadovoljstvo. Veličina grudi i bradavice pri tome ne igra nikakvu ulogu. Osjetljivost grudi na podražaje ovisi od osobe do osobe i jedino što je bitno je otkriti kakvi podražaji odgovaraju vama i vašem partneru.
moj ne voli to
a oralni?
29.06.2012, 15:37
Emica_sa
1463
Ja nisam za voska,odmah pucaju kapilari,tanka koza katastrofa,a zao mi pravo
Volim kad je sve obrijano,kao i kod muskaraca,volim da je bez dlaka,muz ne brije noge,ali ja bi mu i to obrijala,jednostavno ne volim dlake,seksi je to kad nema dlaka,kliziiiiiii
29.06.2012, 15:38
veeseelaa
20552
noge me baš ne zanimaju al sve drugo mora biti obrijano
29.06.2012, 15:44
Emica_sa
1463
pa i kod mene,to se podrazumijeva
29.06.2012, 15:57
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
noge me baš ne zanimaju al sve drugo mora biti obrijano
Potpisujem
Al mm neda prsa...jedva ga nagovorim par puta godisnje
< Poruku je uredio Nedi -- 29.6.2012 15:58:47 >
29.06.2012, 17:30
MicoTico
340
Kos muškaraca mi je dlakavost totalno nebitna, ali kod žena su mi odvratne sve dlake (sem kose i obrva). Moja kolegica i ja kad odemo u kozmetički baš tako i kažemo kozmetičarki: čupaj sve sem kose! Depiliram sve: noge, prepone, ruke, pazuh, o obrvama da ne pričamo,nausnice, bolje da napišem šta ne depiliram. A kad ne stignem kod kozmetičarke, ja uključim moje drage"kosilice"(moja dva draga epilatora). Njih prvo u kofer kad negdje putujem!