IZVORNA PORUKA: mamma mumi
ja neznam puno o tome, samo sam prenijela ono sto sam cula i mislim i ja da stosta utice na karijes zubica,ima i genetike tu dosta. Moj sincic jos nema niti jedan zubic, a ja ga mislim dojiti bar do 2 god, ako budem imala mlijeka, jer malo sam i ja sebicna, meni nema nista ljepse od dojenja i tog osjecaja.
I ja mislim isto tako...I ne brini da majcino mlijeko u nekom slucaju nije "zdravo" priroda se ne bi "pobrinula" da ga ima sve dok traje ponuda - potraznja.
Svako mlijeko u sebi ima bakterija, a ukoliko dijete duze doji kasnije ce prijeci na kravlje za koje se zna koliko je teze probavljivo a posebno danas kada se kravama daje sve i svasta cesto se govori o stetnosti kravljeg mlijeka. Znaci dokle dijete doji prima u sebe
najbolje i najkvalitetnije mlijeko, jer neko mlijeko se mora piti i nakon prestanka dojenja, zar ne...?
Mamma mumi, nemoj se sada sa tim opterecivati, vec uzivaj kao sto i sama kazes...I naravno budi sretna zbog toga. Kolika je tvoja beba?
Ja sam najsretnija zbog IMUNITETA koje ima moja beba, hvala bogu, nijednom nije bio bolestan za osam mjeseci Evo sad zadnjih dana malo prehladjen, MM digao paniku ja mu kazem da je normalno da se dijete nekad i malo prehladi, toliko se prepao zato sto se nismo sa tim susretali, opet kazem HVALA BOGU
Okarice, da nisi mozda krenula sa nekom velikom cetkicom pa kazes da je ne mozes "ugurati", sta si to ti pokusavala..
Imas onih finih malih cetkica u Merkatoru, DM-u..Mom malenom odgovara jer mu izmasira desni, malo se poigra sa njom i usput opere svoja dva zubica