Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
e super, hvala ti, ja bas hocu ko ti sto si uradila, to mi se svidja pravo. A ako Bog da javi se da pijemo kafu, mozes na mail ili facebook
14.06.2009, 23:49
Ilhana RR
6113
ako Bog da javim ti se =)
imam li te na facebooku?
Ilhana Dizdarevic sam ja hehe...
14.06.2009, 23:49
mamma mumi
1074
imas me na fb, vidimo se, sretan let i hairli da nam stignete ako Bog da
14.06.2009, 23:51
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
imas me na fb, vidimo se, sretan let i hairli da nam stignete ako Bog da
Hvala =)
18.09.2009, 21:12
Anoniman
I mi smo danas napravili svoj otisak rukice i nogice, radili smo sa glinamolom i trenutno se suši... Fino izgleda ali ja bih ga željela ofarbati (crno-bijelo pa da ga ukoponujem u dnevni boravak to će mi biti najljepša slika ), pa koje boje mi preporučujete? Može li se glinamol farbati temperama, ne bih sad da uništim...
P.S. vaši otisci su prelijepi
18.09.2009, 22:41
Anoniman
Evo sad je u ovoj fazi
18.09.2009, 22:44
lely
1265
Breskva ovo ti je super ispalo, A za te boje,vjeruj da ni ja ne znam,a razmisljala sam da obojim Anesove otiske,jer mislim da bi stajanjem ucadili ili se zaprljali bas kao i zidovi... I me ni bi savjet dobro dosao
18.09.2009, 23:17
mama_debeljuca
908
Ja sam Ahmine otiske bojala lakom za nokte i super je ispalo .
19.09.2009, 09:56
Anoniman
Hvala lely...jednom sam farbala čašu od glinamola temperama i sjećam se da je super ispalo, te ću probat i ovo pa šta bude...postavit ću slikicu kad završim. Ako ne bude dobro ponovićemo postupak
19.09.2009, 10:24
acudesa
7725
super je genijalna ideja-za pravu uspomenu, koja će te vratiti emotivno na taj period (ja ću probati, a obojit ću temperom, u bojama, a preko naprskati lakom-ima li neki sedefasti za tu namjenu)
19.09.2009, 10:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa
super je genijalna ideja-za pravu uspomenu, koja će te vratiti emotivno na taj period (ja ću probati, a obojit ću temperom, u bojama, a preko naprskati lakom-ima li neki sedefasti za tu namjenu)
slobodno lakom za kosu...ako to to ipak dovoljno ne sljasti kupi bezbojni akrilni lak s sjajem (imas u svakoj prodavnici boja i lakova)...
19.09.2009, 10:38
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: acudesa
slobodno lakom za kosu...ako to to ipak dovoljno ne sljasti kupi bezbojni akrilni lak s sjajem (imas u svakoj prodavnici boja i lakova)...
to sam i kontala, ma ne bih da šljašti, samo malo da daje odsjaj
19.09.2009, 18:00
dana3
2128
IZVORNA PORUKA: Breskva
Hvala lely...jednom sam farbala čašu od glinamola temperama i sjećam se da je super ispalo, te ću probat i ovo pa šta bude...postavit ću slikicu kad završim. Ako ne bude dobro ponovićemo postupak
Obrati paznju samo da ne dodajes previs evode na tepmeru a vidi po knjizarama ima li boje za keramiku jer ta ide na glinomol.Otisak je super.ja sma moj uokvirila i tek sad vidim kolipecni je moj sin bio kad se rodio-mrva mala a tek mali nozni prst hihiihhihiihih i imao nokat maji majimaji nokat hihhihi
19.09.2009, 18:14
Anoniman
hvala dana3 svaki mi je savjet dobro došao jer se ja baš i ne razumim, vidjela sam otiske od tvoje dječice super su...A je li ta boja za keramiku daje mat ili sjajni izgled?
19.09.2009, 18:17
dana3
2128
Da,ova boja sto sma ja bojila je za keramiku i daje sjaj kad se osusi.uopste se ne razmucuje sa vodom i jako brzo se susi.moze da se koristi i za staklo,drvo,zid a mogu da se operu.potrazi po trgovinama ili ako znas nekog ko predaje likovno ,mozda te uputi na prave boje
19.09.2009, 18:21
Anoniman
e pa vidiš dala si mi još jednu ideju, moj bivši nastavnik likovnog je od mm muža dajdža , zvaću njega on bi to najbolje znao...još jednom hvala dana
19.09.2009, 18:23
dana3
2128
Ma nema na cemu samo da to uspije i bude super.To je vjecno i opipljivo znas,mozes da opet osjetis kolika je beba bila u tom momentu.ne zaboravi napisati datum kad si to uradila
19.09.2009, 22:07
Anoniman
mogu i akrilne boje...imas mat a imas i sjajne...
27.09.2009, 20:23
Anoniman
Konačno i naš otisak rukice i nogice je gotov...bojili smo temperama i zadovoljni smo ovako izgleda na stalaži
a ovako na zidu
27.09.2009, 20:32
lely
1265
Predivni su Breskva,svaka cast
28.09.2009, 14:37
Suzana
1698
Breskvice, ovo je super, mogla bih i ja, gdje se kupi taj glinamol i kako se koristi???
PS: Žao mi je što nemam otiske stomala mojih dečkih kada su se tek rodili, kao što je to praksa u zapadnim zemljama...
28.09.2009, 14:39
mamine oci
4300
ja sam glinamol kupila i sta mi jos treba jel moze pojasnjenje kako se pravi masa-smjesa i ostalo hvala...