cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Otisak rukice i nogice :

clock-img

14.06.2009, 23:47

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

e super, hvala ti, ja bas hocu ko ti sto si uradila, to mi se svidja pravo. A ako Bog da javi se da pijemo kafu, mozes na mail ili facebook

clock-img

14.06.2009, 23:49

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

ako Bog da javim ti se =)

imam li te na facebooku?

Ilhana Dizdarevic sam ja hehe...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

14.06.2009, 23:49

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

imas me na fb, vidimo se, sretan let i hairli da nam stignete ako Bog da

clock-img

14.06.2009, 23:51

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

imas me na fb, vidimo se, sretan let i hairli da nam stignete ako Bog da

Hvala =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

18.09.2009, 21:12

clock-img

Anoniman

I mi smo danas napravili svoj otisak rukice i nogice, radili smo sa glinamolom i trenutno se suši...
Fino izgleda ali ja bih ga željela ofarbati (crno-bijelo pa da ga ukoponujem u dnevni boravak to će mi biti najljepša slikauser posted image ), pa koje boje mi preporučujete? Može  li se glinamol farbati temperama, ne bih sad da uništim...user posted image

P.S. vaši otisci su prelijepi

clock-img

18.09.2009, 22:41

clock-img

Anoniman

Evo sad je u ovoj fazi

user posted image

clock-img

18.09.2009, 22:44

clock-img

lely

pencil-img

1265

Breskva ovo ti je super ispalo,user posted image user posted image user posted image
A za te boje,vjeruj da ni ja ne znam,a razmisljala sam da obojim Anesove otiske,jer mislim da bi stajanjem ucadili ili se zaprljali bas kao i zidovi...
I me ni bi savjet dobro dosaouser posted image

clock-img

18.09.2009, 23:17

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

Ja sam Ahmine otiske bojala lakom za nokte i super je ispalo user posted image .

:-)

clock-img

19.09.2009, 09:56

clock-img

Anoniman

Hvala lely...jednom sam farbala čašu od glinamola temperama i sjećam se da je super ispalo, te ću probat i ovo pa šta bude...postavit ću slikicu kad završim. Ako ne bude dobro ponovićemo postupakuser posted image

clock-img

19.09.2009, 10:24

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image user posted image
super je
genijalna ideja-za pravu uspomenu, koja će te vratiti emotivno na taj perioduser posted image
(ja ću probati, a obojit ću temperom, u bojama, a preko naprskati lakom-ima li neki sedefasti za tu namjenu)

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

19.09.2009, 10:36

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: acudesa

super je
genijalna ideja-za pravu uspomenu, koja će te vratiti emotivno na taj perioduser posted image
(ja ću probati, a obojit ću temperom, u bojama, a preko naprskati lakom-ima li neki sedefasti za tu namjenu)

slobodno lakom za kosu...ako to to ipak dovoljno ne sljasti kupi bezbojni akrilni lak s sjajem (imas u svakoj prodavnici boja i lakova)...

clock-img

19.09.2009, 10:38

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: acudesa

super je

slobodno lakom za kosu...ako to to ipak dovoljno ne sljasti kupi bezbojni akrilni lak s sjajem (imas u svakoj prodavnici boja i lakova)...

to sam i kontala, ma ne bih da šljašti, samo malo da daje odsjajuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

19.09.2009, 18:00

clock-img

dana3

pencil-img

2128

IZVORNA PORUKA: Breskva

Hvala lely...jednom sam farbala čašu od glinamola temperama i sjećam se da je super ispalo, te ću probat i ovo pa šta bude...postavit ću slikicu kad završim. Ako ne bude dobro ponovićemo postupakuser posted image

Obrati paznju samo da ne dodajes previs evode na tepmeru a vidi po knjizarama ima li boje za keramiku jer ta ide na glinomol.Otisak je super.ja sma moj uokvirila i tek sad vidim kolipecni je moj sin bio kad se rodio-mrva mala a tek mali nozni prst hihiihhihiihih i imao nokat maji majimaji nokat hihhihi

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

19.09.2009, 18:14

clock-img

Anoniman

hvala dana3 svaki mi je  savjet dobro došao jer se ja baš i ne razumim, vidjela sam otiske od tvoje dječice super su...A je li ta boja za keramiku daje mat ili sjajni izgled?

clock-img

19.09.2009, 18:17

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Da,ova boja sto sma ja bojila je za keramiku i daje sjaj kad se osusi.uopste se ne razmucuje sa vodom i jako brzo se susi.moze da se koristi i za staklo,drvo,zid a mogu da se operu.potrazi po trgovinama ili ako znas nekog ko predaje likovno ,mozda te uputi na prave boje

clock-img

19.09.2009, 18:21

clock-img

Anoniman

e pa vidiš dala si mi još jednu ideju, moj bivši nastavnik likovnog je od mm muža dajdžauser posted image , zvaću njega on bi to najbolje znao...još jednom hvala danauser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2009, 18:23

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Ma nema na cemu samo da to uspije i bude super.To je vjecno i opipljivo znas,mozes da opet osjetis kolika je beba bila u tom momentu.ne zaboravi napisati datum kad si to uradila

clock-img

19.09.2009, 22:07

clock-img

Anoniman

mogu i akrilne boje...imas mat a imas i sjajne...

clock-img

27.09.2009, 20:23

clock-img

Anoniman

Konačno i naš otisak rukice i nogice je gotov...bojili smo temperama i zadovoljni smouser posted image
ovako izgleda na stalaži
user posted image
a ovako na zidu
user posted image

clock-img

27.09.2009, 20:32

clock-img

lely

pencil-img

1265

Predivni su Breskva,svaka cast user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 14:37

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Breskvice, ovo je super, mogla bih i ja, gdje se kupi taj glinamol i kako se koristi???

PS: Žao mi je što nemam otiske stomala mojih dečkih kada su se tek rodili, kao što je to praksa u zapadnim zemljama...

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

28.09.2009, 14:39

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

ja sam glinamol kupila i sta mi jos treba jel moze pojasnjenje kako se pravi masa-smjesa i ostalo hvala...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

28.09.2009, 17:59

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Breskva-divnouser posted image user posted image user posted image

mamine oci-na paketicu obicno pise nacin pripreme,

clock-img

28.09.2009, 18:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

Konačno i naš otisak rukice i nogice je gotov...bojili smo temperama i zadovoljni smouser posted image
ovako izgleda na stalaži
user posted image
a ovako na zidu
user posted image

Moje umjetnicko okouser posted image ka'e 5+...e svaka ti dalauser posted image

clock-img

28.09.2009, 18:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamine oci

ja sam glinamol kupila i sta mi jos treba jel moze pojasnjenje kako se pravi masa-smjesa i ostalo hvala...

sve ti je to vec gotovo...jedino ako je potrebno malo jos omeksati skvasi ruke

Zadnji članci

article-img