cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: bebina koza

clock-img

30.01.2008, 15:07

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Ja sam prvo počela sa žitaricama: baby rise.
Onda povrće: tikvica, bundava - u to možeš dodati kašiku babyrisa.

Ovdje imaš više o nadohrani.

http://www.ringeraja.ba/forum/tm.asp?m=10972

clock-img

31.01.2008, 00:31

clock-img

jaca27

pencil-img

52

da,ali od sestog mjeseca.cini mi se da je rekla da beba nema ni pet mjeseci,po preporuci svih pedijatara nista sem jabuke,kruske,banane ne dolazi u obzir. a petit keks?  user posted image  

clock-img

31.01.2008, 09:44

clock-img

Nadi

pencil-img

361

Kao što ti hanabanana predlaže i ja mislim da je bolje da daš prvo bebi rižu. Imaš od Hippa, Nestle ili RižoLino. I riža će ti zgusnuti kašicu od voća ili mlijeko a puno je zdravija. Od keksa imaš samo debljanje.
Ja svojoj Kiki sam probala dati keks sa 7.5  mj ali joj se nije svidio ali rižu jedemo Ko ludi.

clock-img

19.07.2009, 12:32

clock-img

tatica

pencil-img

3

Mi smo imali pravo puno problema sa kožom, crvenilo, sitne crvene tačkice, naborana i gruba koža na laktovima i koljenima, suha koža po tijelu (poput lišaja) a najgore od svega je upaljena koža, pod vratom, koja je znala pucati i smrditi. Probali sve i svašta, razne kreme, kupke, maslinovo ulje. Išli kod pedijatra i on nam preporučio Musteline ili Adremine preparate, probali sa Mustelom pa Adermom, ništa. Sasvim slučajno smo otkrili Nature"s, kozmetiku koja je bazirana na isključivo prirodnim biljnim sirovinama bez mineralnih ulja. Nakon što smo par puta namazali vrat kremom koja u sebi sadrži i puder, crvenilo i upala su nestali. Nabavili smo cijelu njihovu kolekciju NATURE"S "fiori di cotone", krema sa puderom, ulje za masažu, ulje za kupanje i šampon za kupanje.

Preporučujem svima!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.natures.it/en/prd/fiori_cotone

clock-img

20.07.2009, 15:26

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Nama je Mustela Stelatopia super pomogla za crvenilo po licu i blage osipe koje je imala u početku. Ali sam čula da je ovo Nature's jako dobro isto.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

25.07.2009, 20:01

clock-img

Snjeguljica

pencil-img

176

A jeli može neko da mi kaže gdje mogu da kupim ove proizvode Nature"s?
Bila bih vam jako zahvalna, jer više ne znam šta da radim?! Kako vrijeme prolazi mojoj bebi je crvenilo sve gore i zahvata sve veću površinu kože.user posted image

clock-img

26.07.2009, 14:48

clock-img

Snjeguljica

pencil-img

176

Pa baš niko???user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img