IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
kad ja otvoi, paf, prsten, dijamantic majecki. Zatvorim i pocnem plakat od srece.
đe nećeš i ja uvijek plačem kad dobijem dijamante
a ja placem sto ih nikad nisam dobila
Kakve su sad cijene nakita, zlata, pogotovo dijamanata, radije bih da skršimo na neko putovanje, makar i u Konjic za vikend.
Od MM-a me s nogu oborio sat koji mi je donio sa puta, i poklonio za rođendan u našoj prvoj godini zabavljanja.
Evo mi ga i sad na ruci, on mi je ono sat srastao sa rukom. Nije to neki fensi šmensi sat, zapravo je upravo onaj koji ne skidate. Bilo je poslije satova i poklona, ali taj je bio the Sat :)
Ma romantika je generalno u nama, a ne u finansijskoj vrijednosti znakova pažnje.
Oni neki naši simboli koje samo mi razumijemo. Naš simbol braka je cvijet strelicija (rajska ptica), na bračnom putovanju smo bili na jednom ostrvu gdje taj cvijet raste posvuda i dosta ga izvoze. Tako da kad nam je godišnjica nabavimo makar po jednu (košta 10KM komad
)
A i čini mi se da je i romantika individualna i da je različito shvatamo. Nekom je nešto romantično, a nekom je to patetično. Nekom je drugom romantično vjenčanje pri slobodnom padu pri skoku sa padobranom, meni nije
.
DjeCa pored djece,
i moje
Dojenje nakon dojenja