Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Iako članke nije moguće komentirati, puno je prenosa na društvene mreže i puno različitih mišljenja o ovome. Šta mislite vi? Da li bi vas javna romantika razveselila u smislu "nek' cijeli svijet vidi da se voolimoo", ili ste više za opciju privatnosti?
17.05.2012, 15:32
palachinken
5397
Lično i personalno, meni je ova gore, a i sve one "romantike" po bilboardima, više vic nego ljubav. Ne kažem da se ti i takvi ne vole, nego da to nije po mom ukusu. Previše mi je nek-sav-svijet-vidi i kičasto.
17.05.2012, 15:40
animagical
5604
corny
17.05.2012, 15:40
Blue rose RR
4361
Ja sam za intimnu romantiku, ali sva nekako se osjetim "ustreptalo" kad vidim ovakve naslove, ili bilborde .
Nekako mi lijepo za vidjet da se današnji muškarci odlučuju za ovakvo javno istupanje svoje ljubavi, jer obično su pred društvom kad treba reći nešto lijepo o ženama ili djevojkama "papci do bola".
17.05.2012, 15:43
veeseelaa
20552
mene je lik zaprosio u kafiću, poslavši mi prsten po konobaru... konobar je isti donio na tacni.... moje drugarice su ostale paf a ja sam ga htjela udaviti
nisam pregledala linkove, nemam kad al eto ovisilo bi od raspoloženja
mislim nekad da je preseravanje javno pokazivati ljubav... i uvjerila sam se više puta da oni što najviše guguču se ustvari baš i ne vole ono do bola....
17.05.2012, 15:47
sabinos
1236
mene to moze komotno zaobici.previse mi lici na serije.al eto ko voli nek izvoli...
17.05.2012, 15:50
Nedi
1147
Meni je najjače bilo kada je lik u emisiji Sve za ljubav zaprosio djevojku a ona ga odbila. Hahahaha
17.05.2012, 15:51
sabinos
1236
IZVORNA PORUKA: Nedi
Meni je najjače bilo kada je lik u emisiji Sve za ljubav zaprosio djevojku a ona ga odbila. Hahahaha
joj gledala sam to.kuku meni u crnu zemlju da propadnes
17.05.2012, 15:57
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: sabinos
IZVORNA PORUKA: Nedi
joj gledala sam to.kuku meni u crnu zemlju da propadnes
A što je najgore cura ga nije ni gledala, nisu se ni zabavljali , valjda je mislio da ce njoj biti nezgodno pred tv-om da ga odbije
17.05.2012, 16:02
bebbe RR
2004
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Ja sam za intimnu romantiku, ali sva nekako se osjetim "ustreptalo" kad vidim ovakve naslove, ili bilborde .
Nekako mi lijepo za vidjet da se današnji muškarci odlučuju za ovakvo javno istupanje svoje ljubavi, jer obično su pred društvom kad treba reći nešto lijepo o ženama ili djevojkama "papci do bola".
I ja ovako razmišljam...
Iako članke nije moguće komentirati, puno je prenosa na društvene mreže i puno različitih mišljenja o ovome. Šta mislite vi? Da li bi vas javna romantika razveselila u smislu "nek' cijeli svijet vidi da se voolimoo", ili ste više za opciju privatnosti?
meni je ovo divno i romanticno, ne mora cijeli svijet vidjeti ali volim originalne stvari a ovo mi je u nasem okruzenju prilicno orginalno. nazalost, mene mm nije zaprosio na neki orginalan nacin mada sam to prizeljkivala i ocekivala, i cesto ga zezam i prebacujem mu zbog toga a on mi odgovara da sam ja njega u stvari zaprosila
17.05.2012, 16:32
hatepsut
1241
Ja sam za intimnu romantiku,ovo mi je mnogo napuhano.Sto neko mora da zna da sam zaprosena ?! bolje da umjesto bilborda proslavim to nekim vikendom zajednickim
17.05.2012, 16:38
Neca xxx
1126
Meni je ovo slatko i izmami mi osmijeh na lice i probudi leptirice u stomaku. Bas lijepo, sto da ne. MM nije tip za tako neke velike i originalne geste i nekada sam mu to cesto znala prigovoriti. Nekada davno bili smo na vjencanju moje drugarice i njen muz joj je napisao pjesmu, uvjezbao izvedbu sa bendom i otpjevao na vjencanju. Svi smo naravno bili odusevljeni! Pa i ja. I vjerovatno sam mm uputila onaj pogled "mogao bi i ti nesto ovako".
Nakon 6 mjeseci ta moja drugarica se razvela jer ju je muz prevario. Onda sam ja od muza dobila "the look". Nije zlato sve sto sija. Lako je izvesti nesto veliko, a tesko je biti dobar partner cijeli zivot.
MM je i dan danas tu, moja velika podrska u svakodnevnim stvarima i zato cu mu "oprostiti" manjak tih velikih romanticnih scena.
Btw, danas nam je godisnjica: 4 godine braka i 12 godina i 8 mjeseci od kako smo zajedno.
17.05.2012, 17:47
teacher75
5394
neco, sretna i vama 4.godisnjica!
17.05.2012, 19:25
MAMA MA
645
Ja sam za malo priče a puno akcije.... ova gugutanja i stihoklepanja mi idu na živac(a jesam romantik)
i nekako bi mi bilo ofirno prifatit prošnju i jos rastelalit na sredstvima javnog informisanja
ne ne...ja sam za intimnu verziju...ja on i reci brate sta ti je na duši ja i mm smo se znali 12 dana i zaručili se....vece je bilo predivno,dobila sam hrpu cvijeća i brilijantni prsten bez da je to objavio klix ..doduse ta vecera je bila planirana i planirali smo se zarucit to vece,nije bilo faktora iznenađenja....
17.05.2012, 21:07
muaaa
2911
E pa meni je ovo romanticno i nadasve hrabro.
Inace kod nas je "papak",ko javno pokaze nesto.Bilo to pospremanje kuce,cuvanje djeteta,presvlacenje itd.I mnogi ce mu reci sigurno "vidi papcine",ali ovo je jedan lijep gest.Sto da ne?
17.05.2012, 22:14
Ella_H
1264
Pa eto neznam ako se kad drugi put budem slucajno udavala i to bude javna prosidba reci cu vam kako je bilo . Ne bez zezancije vise volim intimne stvari, da samo mi znamo. Iako moja prosidba je nekako polu-javna bila, bila je to divna hladna Novembarska noc na jednom starom mostu, na kojem tada nikog nije bilo a inace je prometan za pjesake samo. Lijepe uspomene uglavnom.
17.05.2012, 22:18
teacher75
5394
mm je jednom davno spomenuo kako je u mladosti curama znao napisati pjesmu, pa ja sve sad cekam evo godinama da mi napise i nista i danas ga zezam kad ce mi napisati, kaze mi: sta hoces, s tobom sam 4 godine braku a one su bivse
17.05.2012, 22:20
Hanady RR
18727
ma kakvi ja bih se postidila i pobjegla mu
lijepo je ovo, zatrepreim...baš su mi slatki ovo dvoje... al nek to nisma ja i u mene čojek
mene moj onako polu javno, mislim javno al svi slušali tošeta u 12 sati pred pozorištem...pa napravio romatiku pitao ja stala bježat, upadoh u rupu n cesti...ma hjde jadan... i raskinem bilesi, ljuta sutra je već sve ljepše izgledalo...a sutradan smao ja i on...meni i romantičnije i ljepše...
17.05.2012, 22:24
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: teacher75
mm je jednom davno spomenuo kako je u mladosti curama znao napisati pjesmu, pa ja sve sad cekam evo godinama da mi napise i nista i danas ga zezam kad ce mi napisati, kaze mi: sta hoces, s tobom sam 4 godine braku a one su bivse
Auuuu romantican je kao i moj hihihihihi. A sta ja znam, sve ima svoje prednosti i mane, i sama cesto zudim za ovom vrstom romantike, tj. transparentom romantikom kao sto blue rose rece, ali na kraju, vazno je da u privatnosti znam kako stvari stoje, i da na njegov nacin pokazuje sto osjeca hB.
17.05.2012, 22:25
Neca xxx
1126
neco, sretna i vama 4.godisnjica!
Hvala! Ma upamtila sam ja da smo se vjencali isti dan. (Da ne mislis da sam neki stocker koji prati ljude po forumu i pamti njihove podatke i bitne datume!)
17.05.2012, 22:27
Medić*
29
Ja sam isto vise za intimnu romantiku. Mene moj zaprosio preko telefona. Nisam imala predavanja, odem svojima i taman se trebala vratiti. Noc prije toga preko tel pala prosidba, nije mogao cekati da dodjem, pristala ja i vec sutra me na autobuskoj stanici cekao, prvo otisli na cevape, dug put bio, ogladnilo se, pa na kafu i kolac a tek onda u zlataru. Inace moram ga pohvaliti jako je romantican, svakim danom sve vise i vise
17.05.2012, 22:28
teacher75
5394
mm je vise blentav nego sto je tradicionalno romantican. npr, kad mi je kupio laptop za ng, ostavio ga u wc na klozetsku solju i rekao mi kako me nije stid sto nisam pustla vodu iza sebe a ja odem tamo kad na solji nov laptop i ruza na njemu a jednom je bio sladak kad je bio na kracem poslovnom putu, vratio se i govori mi da me neko ceka pred vratima, ja u hodnik kad tamo stoji presladak plisani cuko
< Poruku je uredio teacher75 -- 17.5.2012 22:29:03 >
17.05.2012, 22:28
Medić*
29
mene moj onako polu javno, mislim javno al svi slušali tošeta u 12 sati pred pozorištem...pa napravio romatiku pitao ja stala bježat, upadoh u rupu n cesti...ma hjde jadan... i raskinem bilesi, ljuta
Dobra pa skupa ne upadoste
< Poruku je uredio medic slatki -- 17.5.2012 22:31:44 >
17.05.2012, 22:31
hatepsut
1241
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
Auuuu romantican je kao i moj hihihihihi. A sta ja znam, sve ima svoje prednosti i mane, i sama cesto zudim za ovom vrstom romantike, tj. transparentom romantikom kao sto blue rose rece, ali na kraju, vazno je da u privatnosti znam kako stvari stoje, i da na njegov nacin pokazuje sto osjeca hB.
Danas sam se smijala na onaj post o pjesmi pa su se do malo razveli jer ju prevario.Ja sam ne popravljivi romanticar,a mm ni r od romaticara.ne zali on da se potrosi na poklon,ali meni nije to to.ja bi vise volila neku sitnicu ali na romantican nacin.u ostalom ko sto je kazao muz od ticerke s njom je braku a one su bivse.Moj je samnom 15g,od toga skoro 12 punih godina braka volim ga jednako kao da mi svaki dan pise pjesme,a na neki nacin mi i "napise" dovoljno mi kad me nazove i kaze "ljubavi volim te najvise"