Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I da razlozi zbog kojih sam ja prebacila: 1. kod starije cerke ordiniran antibiotik u vecoj dozi; 2. Djetetu od godinu dana doktorica kaze "disi duboko", na moj izraz lica..ona kaze "mama recite "djetetu" da dise duboko. 3. Popularna pedijatrica u tom DZ, se ceka kao kraljica majka, nije za zaposlene mame tj, sve mame koje nemaju vremena par sati sjediti u DZ. Ostali pedijatri po meni nisu kvalitetni. Prebacila sam karton iz DZ O.Maslic u DZ Stari grad.
hahhahahha posjeti me ovo kad je anel imao dvije godine , razboli se odem na hitnu kasno predvecer da bi neka dokt. bila tako lijena , tako usporena da ne kazem smotana da je rekla mom djetu ajde otvori mi usta da mu grlo , pregleda on gleda hahahha ona opet ajd zini on ništa reko nezna vam on to ja kad ga odvedem našem ped. nikad ne kaze zini sine hahhaha ona ništa ceka , da djete zine hahahha samo.. Il to baš ajde diši , hahhaha jest majkemi se i meni to desilo al na hitnoj ne na pedijatriji