Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Lady26, zato sam i promijenila klasicnu Zvoncicu iz avatara sto mi je bila dojadila....ovi su ti sad prijedlozi dobri _____________________________Volim sve sto vole mladi :D
Za Hannicu i troje djece :) _____________________________Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
Prvi extra SB, radis li ti stagod danas _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
IZVORNA PORUKA: Lady26 Prvi extra SB, radis li ti stagod danas
Nek' neko zada i za mene ,evo SB-i praznik _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
SB ovaj ti je famozan mislim za mene _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
IZVORNA PORUKA: MALA1994 SB ovaj ti je famozan mislim za mene
Statistika prihvatanja prijedloga avatara : 1. Lady 26 (prijedlog Skvo RR) 2. Henna ze (prijedlog Palachinken) 3. Ladyblue (prijedlog Palachinken) 4. Super Beba (prijedlog Lady26 i lulu_08) 5. animagical (prijedlog palacinken) 6. Palachinken (prijedlog Super Beba) 7. muaaa (prijedlog Hanady RR) 8. teacher75 (prijedlog lulu_08) 9. bebacha (prijedlog Lady26) 10. reallove (prijedlog Skvo RR) 11. Mala1994 (prijedlog Lady26 i Super beba) 12. Medic slatki (prijedlog Lady26) 13. leona81 (prijedlog Lady26) 14. pcelica (prijedlog Super beba) _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Super beba Hannici si pogodila sa ovom posljednjom slicicom :-( _____________________________N&N
:-) htjedoh smajlica staviti na kraju..sorry :-) _____________________________N&N
Vesela Lulu Vještica A ja? Hm kakve ste meni je najteže naći sličicu _____________________________Funky Fun Club
Daj nam mig? Bas nemam ideja.... Nick, na sto je asocijacija _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
IZVORNA PORUKA: Lady26 Daj nam mig? Bas nemam ideja.... Nick, na sto je asocijacija
dan dajte i meni ideju _____________________________Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Prijedlozi za funky: _____________________________Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
[Sadržaj poruke je obrisan]
Evo za učitelj: _____________________________Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
a joj hvala _____________________________Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Hocu i ja jedan svakako sam sirotinja po avatarskom pitanju .
Vesela _____________________________Funky Fun Club
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod drvceta? Možda će vas razuvjeriti ovo ...
Sponzorirano
Sve o bebama
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega