Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Mamino sunce Ameen
11.08.2009. <3
15.05.2012, 23:06
bananica
4330
ne mozem ja ovo da promijenim, preveliko
15.05.2012, 23:14
madam x
839
IZVORNA PORUKA: zinanina
Evo Klemzi još jednom.
Ja skontala ti govoriš...ko da sam pokvarila...pa ti smanjila sliku, da ti je lakše, sorry.
16.05.2012, 12:59
klemzi
2988
Evo Klemzi još jednom.
Ja skontala ti govoriš...ko da sam pokvarila...pa ti smanjila sliku, da ti je lakše, sorry.
Ja sam ti bila predložila avatar, ali ga ne mogu naći, ali pošto ćeš mijenjati nick, onda ti ne bi ni odgovarao...a da ti mi odaberemo i nick...prijedlozi....???
21.05.2012, 20:50
madam x
839
IZVORNA PORUKA: D_K
Zina, extra ti je avatar .. covjece, ja sam te strpala u pogresnu grupu, kad pogledam tvoj prvi avatar pa drugi, opa maco
Ne da žena na se mene sad možeš povezati sa onom pričom o trolovima.....nadoknađujem maštom
21.05.2012, 20:54
madam x
839
triputmama
21.05.2012, 22:07
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: D_K
Zina, extra ti je avatar .. covjece, ja sam te strpala u pogresnu grupu, kad pogledam tvoj prvi avatar pa drugi, opa maco
Ne da žena na se mene sad možeš povezati sa onom pričom o trolovima.....nadoknađujem maštom
hajde, evo i ja se prodajem na RR, nista novo u redu je, u redu je - sto bi Duro rekao
21.05.2012, 22:12
madam x
839
D_K, btw- frizura ti je odlična....super ide četka, je'l da? Ja se moram malo šišnuti, otišli mi vrhovi, a inače sam i ja zadovoljna.
21.05.2012, 22:14
Blue rose RR
4361
D_K ja tek vidjoh da promijeni avatar :))) Sliči ti :)
21.05.2012, 22:21
D_K
2669
D_K, btw- frizura ti je odlična....super ide četka, je'l da? Ja se moram malo šišnuti, otišli mi vrhovi, a inače sam i ja zadovoljna.
o cetku hvalim gdje stignem.. i kad me pitaju i kad ne pitaju .. vec sam uspjela dobiti malo na duzini, probacu da pustim kosu, da mi opet pada na ramena.. ufff, pozeljela sam taj mladalacki look.. i pundju.. to mi je bila najcesca 'frizura'..
21.05.2012, 22:22
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
D_K ja tek vidjoh da promijeni avatar :))) Sliči ti :)
bilo je namjenjen drugoj forumasici ali kad sam ga vidjela bas mi se svidio.. kako kazes, slici mi
21.05.2012, 22:23
Blue rose RR
4361
Ja kad bih svoje i kikicine "čupe" osjekla i skratila - strefio bi me srčani :)
21.05.2012, 22:41
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Ja kad bih svoje i kikicine "čupe" osjekla i skratila - strefio bi me srčani :)
jesi li vidjela kojila je kosa kod moje M. stavicu sliku, juce sam je slikala.. mene vec srce zaboli kad pomislim da ce joj nekad puci film i reci ce 'e necu ovu kosu, hocu kratku'. ja sam tako kao tinejdzerka uradila, pletenice mi bile do pola ledja, kosa nikad farbana, zdrava i jaka a ja budala odem i na musku frizuru osisam.. sad bi plakala
21.05.2012, 23:16
Anoniman
triputmama
hehe ovo mi ko neka vila, carobnica, hehe
hajte Szd i zino i ostale dajte kakav novi nick i naravno avatar
btw jel ovo vecina menjala nickove ili ima novih , sta li sam ja to propustila
21.05.2012, 23:21
madam x
839
btw jel ovo vecina menjala nickove ili ima novih , sta li sam ja to propustila user posted image
Nije bona , samo neki, ne moraš ti ako ne želiš
21.05.2012, 23:23
Anoniman
btw jel ovo vecina menjala nickove ili ima novih , sta li sam ja to propustila user posted image
hocu i ja da sam "in"
22.05.2012, 00:10
D_K
2669
jesi luda .. zbog ovakvog smisla za humor si posebna