IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja bih se zapitala dali on mene voli.
ovisi s koje strane gledaš
šta bi bilo da njen muž želi četvoro djece a ona samo jedno, da li bi to značilo da ga ne voli jer mu ne želi ispuniti želju?
anonimna najbolje zna dal je njen muž voli ili ne....
najprije uskratiti joj želju da ima i jedno dijete na način na koji on nju zavlači 8 godina...ljubav nije sad da ti meni odvje na trepavicama dubiš...
i ne ovisi sa koje ja strane gledam..ovisi kako s eon ponaša...
ovo ponašanje nije vrijedno zaista daljnjega života...otliki egoizam ...d aubijaš moju želju za potomstvom i 8 hej ne 2 nego 8 godina mi uzmeš tek tako jer me kao voliš...opristit ćeš al dobro bezobrazno....
a recimo u slučaju škorpijinom ja se u potpunosto slažem s anjenim mužem...
da ipak sačekaju jer neće zakasniti ni za durgo dijete još malo dok ne nađu stabilnije poslove koji će im omogućiti da više vremena provode sa svojom djecom...
no razlog kod dotičnog muža...
nije uopće finansijske prirode...
nego egoizam...a to je jedna teška bolest...
voljeti me može muž koji sa mnom želi dijete...
voljeti me može muž sa kojim mi nije uspjelo imati dijete...
al znamo šta smo radili...šta pokušali....
evo ja i moj suprug želimo treće...i ne ide...
nije razlog da se razilazimo...
al imamo pravo da pokušavamo...i da oboje želimo isto....
ne pričam o kupobini automobila, stana il kilograma jabuka pa bil domaće il hibridne...pričam o poridic, sticanju iste, željenju iste...stavranju za nju...
nemati dijete jer tako viša sila nalaže je ejdno...stalno ulažešte zajedno da dobijete to dijete...
al pričati mi da e voliš a biti toliki egosista d ami uzemš 8 godina...
mislim baš je meni pojam ljubavi nešto posebeno...
a to posebno podrazumijeva ova osjećanja koja piše članica foruma...sve mimo toga i blisko stavu njenoga muža veze sa ljubavi nema