Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
12.06.2012, 13:17
Emmy
1009
Čestitke za pobjednike, kao i sve učesnike, a posebno za organizatora i inicijativu da se promoviše crtanje. Šteta što je bilo slab odaziv, ali možda nekom drugom prilikom...................
Mi se javljamo sa preuzetom utješnom nagradom, zaista lijep potez
Nastavljamo kupovati i družiti se sa Exclusivom
12.06.2012, 21:46
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Emmy
Mi se javljamo sa preuzetom utješnom nagradom, zaista lijep potez
Nastavljamo kupovati i družiti se sa Exclusivom
Također
Hvala, Exclusive
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
13.06.2012, 08:35
Exclusive doo
103
Exclusive doo se zahvaljuje svim mališanima koji su učestvovali i naravno zahvaljujemo se na prelijepim komentarima.
Naša vrata su uvijek otvorena i slobodno nas posjetite.
A naravno, potrudit ćemo se da ovakvih nagradnih igara bude što više
13.06.2012, 08:54
lepetetka
615
baš lijepa igra, da se i naš mališani malo uključe i natječu , mi smo također kasno vidjeli, ali svakako su nam crteži još uvijek prilično loši , do drugog puta možda dijete postane umjetnik hehe... za pobjednike i za Exclusiv..