Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ovako mi izgledamo u očima jedne petogodišnjakinje, koja je inače ljevak, što se da zamjetiti iz slova naopako napisanih, gagaga
A bas sam se pitala da li je tvoja Lajla crtala:)) Super joj ide rikverc pisanje Na pvu sam pomislila da je fakat u rikverc pisala Svi crtezi su za cistu desetku! Bravo mala raja
Roditelji neka odnesu crtez u Exclusive gdje mogu podici lijepu nagradu za svog malog umjetnika...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 4.6.2012 21:16:52 >
04.06.2012, 21:27
M kao Mama
5536
Čestitke nagrađenim
04.06.2012, 21:30
SdZ
2784
Cestitke malisanima. Bravoooo !!
04.06.2012, 21:31
Hanady RR
18727
Hvala i u kćerino ime... ujutro ću joj saopštiti da je njen trud prepoznala knjižara u kojoj smo i danas bile pa vam slikamo rekaciju, vjerujem da biće presretna...
a mi čestitamo ostalima...i kako je jako malo drugara bilo koji su poslali crteže možda je naš sponzor mogao utješne nagrade pokloniti i ostalima...jer svaki crtež je simpatičan na svoj način
05.06.2012, 08:36
Blue rose RR
4361
Lijepe vijesti na jutru :) Hvala svima koji su glasali za kikicu i ona će vas počastiti jednim prelijepim osmijehom i srećom koja sija iz njenih očiju :)
znaci ovako ce i moj A pisati i on je ljevak
cetitamo svim malim umjetnicima
stvarno super crtaju,ovaj moj samo zna svrljotine skrabati
< Poruku je uredio gvendolina -- 5.6.2012 10:35:44 >
05.06.2012, 14:00
Hanady RR
18727
A pitanje.. jel mi moramo ići po nagrade...
i kada uopće...
06.06.2012, 18:29
Visnja RR
15102
Svoje poklone Hanadi, Emir i Kikica mogu preuzeti u Exclusive u D.Ozme u gradu jer radi puno duže (do 19:00 sati), od petka
07.06.2012, 10:08
Visnja RR
15102
zamolila bih mame Hanadi, Emira i Kikice da mi na pp poslju svoje ime i prezime i broj licne karte hvala!
08.06.2012, 16:02
Visnja RR
15102
Drage mame nasih malih umjetnika Exclusive me je obavjestio da ce sa velikim zadovoljstvom i preostalim crtezima tj malim umjetnicima podijeliti simbolicne poklone koje mogu preuzeti u njihovom prodajnom objektu u D.Ozme..nagrade se mogu preuzeti od sutra
Hvala Exclusive
08.06.2012, 16:05
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Drage mame nasih malih umjetnika Exclusive me je obavjestio da ce sa velikim zadovoljstvom i preostalim crtezima tj malim umjetnicima podijeliti simbolicne poklone koje mogu preuzeti u njihovom prodajnom objektu u D.Ozme..nagrade se mogu preuzeti od sutra
Hvala Exclusive
Jao, ovo je divna info, svaka čast za Excluziv, mi smo tamo redovni, ali ipak ovo je baš lijepo od njih,
moram L kazati da je i ona dobila nagradu,
08.06.2012, 18:47
Hanady RR
18727
Mi smo svoj crtež predali i nagardicu pokupili...cura sa ekipom u bašti već kostis kreativni set. Hvala RR i hvala exsluzivu...divni su. A hvala i glasačima našim.
Eh ostejmo vam dužni fotografiju preuzete nagrade i curinoga oduševljenja...al to nekada večeras dok mama malo dahne