U slicnoj sam situaciji, ljubav jeste slijepa ali nemoj nikad dozvoliti da ti skroz zatvori oci,da pregazis svoj ponos i obraz...Elem prvi put otkrivam u ovom postu i malo mog zivota...Kazem imala sam slicnu situaciju, mozda cak i goru...Pruzila sam sansu da se popravi i razmisli sta mu je prioritet u zivotu..Danas sam samohrana majka ali veoma sretna...Svakog jutra se probudim sa osmjehom na licu, imam svog sina koji mi zivot cini posebnim...Veoma je tesko biti sam sa djetetom, srecom imam seku koja pomaze...
Kazes da zelis da se boris za oca svog djeteta, ako mislis da ce to tebe usreciti mislim da se varas, jer ako je on sa trecom osobom necete biti ni ti , ni on srecni, samim tim ni vase dijete...Djeca osjecaju mnogo vise nego sto mi mislimo...Vjerovatno bi racunala na njegovu pomoc, ali ako on nije srcem tu, svaki dan bi dozivljavala razocarenja...Svak zasluzuje da bude sretan, sama kazzes da je napravio tuznu osobu od tebe, zar ti je to potrebno, pogotovo u tvom stanju....Trudna si, treba da uzivas u svakoj promjeni, da se pripremas i psihicki i fizicki na dane koji dolaze...
Ja laz i prevaru nikad nisam oprostila, ne znam mnoge bi mozda ali barem u mom slucaju zivot poslije toga ne bi nikad vise bio isti, poljuljano povjerenje tesko se gradi...Ti i tm se dugo zajedno, ipak sama najbolje znas tj njega poznajes da vidis jeli vrijedno pokusati ili ne...U mom slucaju je situacija malo drugcija, mogu reci da se sudbina poigrala i sa mojim i njegovim zivotom, iskreno ne razmisljam o tome puno, moj zivot ide dalje, sad za sad mi je super, a vrijeme ce pokazati da li sam dobro postupila ili ne...
Samo ti mogu reci, tvoje dijete zasluzuje da ima sretnu i zadovoljnu majku, svakog jutra kad se probudi treba da ugleda osmijeh na tvom licu,a ne brigu i tugu...
Nadam se da sam ti bila od pomoci, zelim ti srecu sta god da odlucis ali ne dozvoli da te gaze, a posebno zale...Budi jaka i za sebe i za svoje pilence...Sretno
< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.9.2010 9:32:14 >