Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Preporucujem seriju 'Gang related', mm ija smo je za nekoliko dana pregledali. Steta sto nema vise od 1 sezone
Pitanje za ove sto prate Greys Anatomy, gledate li 11 sezonu? Mozete li naci epizode nakon 8? Iako su izasle ima vise od mjesec, ne mogu se skinuti nigdje
06.01.2015, 21:16
perlica55
99
Moja topla preporuka obožavateljicama serija - Scandal - Revendge Mislim da je kod obe serije krenula 4. sezona, prve 3 imaju po cca 10/12 epizoda Ne znam koja mi je bolja... Ako je koja od vas gledala, javite mišljenje, možda sam subjektivna, al skroz sam se "navukla" na serije Upravo skidam zadnju sezonu Anatomije, a gledam Draguljarevu kći
< Poruku je uredio perlica55 -- 6.1.2015 21:20:23 >
06.01.2015, 22:45
elmaL
461
Ja sam Revenge nekako isprekidano gledala, jednu pogledam, pa dvije preskocim, nikako je nisam mogla upratiti na F.life.
Vidjela sam da najavljuju novu sezonu, kad se prikazuje?
07.01.2015, 01:38
mishkica
-231
Elma revenge utorkom u 21 h na fox life, ja anatomiju isto tu gledam cetvrtkom..a nesto se navukla na Castle, a pogledam i sitcome sve redom sta stignem..midern family cekam nove da negdje krenu..
07.01.2015, 12:29
perlica55
99
Meni MM sprži serije, ja sam vam dudek po tom pitanju Revendge mi je super, al se baš treba gkedati svaka epi, jer su povezane..
07.01.2015, 12:56
elmaL
461
I meni mm przi
E hebemu propustih sinoc 2 epizode, mozda se mogu negdje na netu pogledati
10.02.2015, 10:12
Amelaa RR
3309
Ja se "kanim" dugo da sebi skinem neku seriju i gledam od pocetka.. Volim BBC-ijeve serije..pa vidjet cemo.
Ja se "kanim" dugo da sebi skinem neku seriju i gledam od pocetka.. Volim BBC-ijeve serije..pa vidjet cemo.
bsš kad vidjeh naslov htjedoh da napišem "sjoooooooooooooooooo zar i ovdje"
ali ovaj tvoj post sa BBC me spriječi - ipak nije riječ samo o sapunicama, i to mi je jako drago
10.02.2015, 12:20
Blue rose RR
4361
The blacklist. Madam secretary .
Moje za sada preporuke.
11.02.2015, 08:52
Amelaa RR
3309
Kakve crne safunjare,...da li bile turske il spanske..svaka na isti kalup..pogledas prvu i znas kako ce se zavrsit. Odoh progooglat ovo sto je preporucila BR..ne sumljam u njenu preporuku.
E hebemu propustih sinoc 2 epizode, mozda se mogu negdje na netu pogledati
elma Revenge imaš online na filmoviziji i još nekim stranicama i to izbace seriju dan,dva nakon emitovanja kod njih ja je pratim od početka,evo sada čekam 15-u,emituje se tek 8 marta
30.03.2015, 15:24
Penelope82
264
Je li neko gledao The last man on earth? Kritike su totalno negativne,a meni serija super...,pa rekoh da vidim je li do mene ili?
30.03.2015, 15:45
BraMar
78
Drago mi je da neko spominje poslednjeg coveka - lik je lud kao struja! Popularna je tema u poslednje vrijeme (virusi/zombiji/istrebljenje ili sta vec), ali specificna zato sto se radi samo o njemu. Jedva cekam razvoj situacije..
IZVORNA PORUKA: Penelope82
Je li neko gledao The last man on earth? Kritike su totalno negativne,a meni serija super...,pa rekoh da vidim je li do mene ili?
02.04.2015, 17:45
Amelaa RR
3309
Ja pocela gledat Orange is the new black, dobro dobra serijaa
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 2.4.2015 17:54:59 >