Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Otkud ja ovdje. Prije par dana kupih 4 mala kaktusa, biki su tako slatki da ih nisam mogla ostaviti u radnji. Sad ne znam šta ću s njima, da li da ih presadim iz onih mini posudica u veće ili da ih samo ubacim u neke ukrasne? Gdje uopšte da kupim tako male posudice? Negdje sam pročitala da ih zimi treba čuvati na tep.do +10?! Nemajera mi je bila da budu ukras u dnevnom boravku, neću ih valjda u podrumu čuvati? Hajd pomozite ovom biljko-ubici , pliz.
13.10.2015, 15:16
Hanady RR
18727
ne mogu da vjerujem..hanice kakstusi bona
samo ih ne diraj ništa molim te i biće ok
13.10.2015, 15:22
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ne mogu da vjerujem..hanice kakstusi bona
samo ih ne diraj ništa molim te i biće ok
[quote]samo ih ne diraj ništa molim te i biće ok
13.10.2015, 15:23
bebaa
-11235
Nemoj presadjivati nista dok saksija ne bude puna korijenja...stavi na prozor i ne zalijevaj cesto preko zime..samo po malo vode u podmetac..
Zar se kaktus moze ubiti Sretno...velika je to obaveza...
13.10.2015, 15:24
Medić*
29
Pazi samo da se hano ne nabodes, hihihi
13.10.2015, 15:36
damma
1281
a tu su kaktusi znaci
hannice cuvaj kaktuse dobro
13.10.2015, 16:04
Hannica
2920
Baš ste neozbiljne. Nego, jel tačno ovo za temp. do 10 stepeni? Moram vam ih uslikati da vidite kako su slatki, imaju i male,doduše fejk, cvjetiće.
13.10.2015, 16:07
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Hannica
Baš ste neozbiljne. Nego, jel tačno ovo za temp. do 10 stepeni? Moram vam ih uslikati da vidite kako su slatki, imaju i male,doduše fejk, cvjetiće.
Ma nije...samo da nije blizu izvora toplote.. E molim te sliku obVezno
13.10.2015, 16:09
Visnja RR
15102
mjesecima hocu da si kupim one lijepe male kaktusčiće al sve smetnem
13.10.2015, 16:10
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: salmy
Zalijevam kiselom vodom redovno(kad malo izlapi) takodje b vitamin! a ja kaktusima sipam prehranu za njih ne mjenjam zemlju jer mi se ne da. Imam ih u jednoj korpi sa puno kamencica,i to je puno posla oko njih! uvijek se ubodem a meni su divni i dekorativni,kaze MM kad bebi prohoda kaktusi idu na polje ja mu kazem idem ja prije kaktusa
hahahhahah ostali samo kaktusi...svo cvjece sam pobacala..jer su moji momci alergicni na sve sto je zeleno
udala se ja i "docekala" me polica puna kaktusa,svih vrsta i velicina evo 6,5 godina braka,vec dugo nema ni jednog,ni za trag im se ne zna tako da ti ovo pitanje stvarno nema smisla
< Poruku je uredio mum82 -- 13.10.2015 16:13:05 >
13.10.2015, 16:13
Hannica
2920
Zalijevam kiselom vodom redovno(kad malo izlapi) takodje b vitamin! a ja kaktusima sipam prehranu za njih ne mjenjam zemlju jer mi se ne da. Imam ih u jednoj korpi sa puno kamencica,i to je puno posla oko njih! uvijek se ubodem a meni su divni i dekorativni,kaze MM kad bebi prohoda kaktusi idu na polje ja mu kazem idem ja prije kaktusa
hahahhahah ostali samo kaktusi...svo cvjece sam pobacala..jer su moji momci alergicni na sve sto je zeleno
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
13.10.2015, 16:15
salmy
5830
Hanice ne moraju..samo ih ponekad ejndom u 15 dana zali vodom ili ih pospricaj...njima nista ne smeta..cak i malene saksije
22.10.2015, 09:13
Hannica
2920
Da vas upoznam sa bebicama. Nismo još posudice kupili.
22.10.2015, 09:16
ziki
1815
Baš su lijepi, mašala. Možeš ih na proljeće presadit. Zaljevaj na 10 tak dana vodom. Ja inače volim mnogo kaktuse i imam ih dosta
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
15.12.2015, 16:37
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: ziki
Baš su lijepi, mašala. Možeš ih na proljeće presadit. Zaljevaj na 10 tak dana vodom. Ja inače volim mnogo kaktuse i imam ih dosta
na 10??? meni prodavačica rece svakih mjesec dana ...ja kupila jedan mali u onoj staklenoj kugli s ukrasnim kamenčićima ...malo kičeraja....
a jel kod ova 4 gore pravi cvjet na vrhu ili neki ukras