IZVORNA PORUKA: škorpija
ma jooj fakat nam treba malo odmora, s njim je bilo lijepo, ali nisam uspjela ni jedan časopis pročitati a kamoli šta drugo, on samo hoće negdje da ide, nešto da radi, izležavanja na plaži nemaaaaaa
škorpija ja ti predkažem da odte na odmor bez njega.
nekoliko sati ili čak dana bez njega nije ništa strašno...
Možda će čak to vama teže pasti nego njemu samom.
Svi mi svoju djecu volimo...ali jedna je istina isrpljenost organizma pored svih naših oabveza dolazi i od ''borbe'' sa djecom....
Ja sam stariju kod mame ostavljala na noćenju od njenog 8 mjeseca...
i zaista to me znalo preporoditi...
Sada sam napravila veliku grešku...Farah još nikada nije bez mene spavala...i njeno navikavanje sa ovih 17 mjeseci bojim se da bi bili malo teži nego sa starijom. Ili opet samo ja tako mislim....
ja i mm planirali smo neke vikende za sebe...ja ih stalno događam jer nevalja vrijeme pa me strah da se one ne razbole...a sada je priču okrenuo da idemo sami...pomisao me oduševljala ali nemam srca da 2 bebe ostavim nekome drugom na noćenju...mami naravno.
koliko me strah kako će farah bez mene toliko me strah kako će mama sa dvije...
zato ti predlažem da odeš...
jer vrijeme brzo porlazi...tebi će odmor goditi...nećeš imati milion prilika da se odmoriš bez bebe...