cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Uspjeh je...

clock-img

10.02.2010, 23:06

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Uspjeh je kada prevazidjes neuspjeh!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cekamo te na slavlju tamo ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

10.02.2010, 23:16

clock-img

magnolija*

pencil-img

729

Danas je uspjeh zavrsiti sve skole, dobiti jako dobar posao i sve ostvariti sam, bez ikad icije pomoci, guranja i podsticanja. Sve sam to uspjela sama user posted image user posted image user posted image user posted image

E. vole te mama i tata !!!

clock-img

11.02.2010, 00:40

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Uspjeh je kda imaš o čemu da govoriš (pozitivno) sa osmjehom na usnama osobama koje su učestvovale u tvom kreiranju sudbine i tebe koji si nečiju imao da kreiraš...i sve to upakovano u buduće dane kojih ćeš se sjećati jer si stvarao lijepe uspomene.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.02.2010, 00:43

clock-img

milenium

pencil-img

6133

uspjeh je za mene moja obiteljuser posted image

clock-img

11.02.2010, 01:01

clock-img

MELLI

pencil-img

942

IZVORNA PORUKA: Hanady

Uspjeh je kda imaš o čemu da govoriš (pozitivno) sa osmjehom na usnama osobama koje su učestvovale u tvom kreiranju sudbine i tebe koji si nečiju imao da kreiraš...i sve to upakovano u buduće dane kojih ćeš se sjećati jer si stvarao lijepe uspomene.

user posted image user posted image user posted image user posted image lijepo rečeno
(volim u postovima osjetiti dah književnostiuser posted image )

Zadnji članci

article-img