IZVORNA PORUKA: hanabanana
MOram biti realna pa reći da je tvoja drugarica o tome trebala misliti ranije a ne sada pred porod. Da ne govorim da je o tome trebala misliti puno puno prije nego što je podigla kredit sa ratom koja im ne dopušta da dišu.
MOgli su ovih 9 mjeseci odvajati novac na stranu, pa da barem imaju za prvih mjeseci kada rodi.
Prvo da je mislila o svemu tome vjerovatno se ne bi ni vjencavali,a drugo predpostavljam da su ljudi pametni,pa da su imali od cega,vjerovatno, bi odvajali,a trece i da je mislila o tome prije devet mjeseci ,vjerovatno ne bi doslo ni do
,jer kad bi tako vecina ljudi razmisljala,ne bi ni radila na
,sto je po meni apsurdno,jer to nije jedini razlog,jer svako djete ima svoju nafaku,a ja se iskreno nadam da ce i njima biti bolje i da ce ubrzo "stati na svoje noge"..
I ja imam stambeni kredit,samo MM radi i imam dvoje male djece..iskreno ja sam se mislila za drugo,jer je situacija teska,(pogotovo sad sa ovim cjenama)ali ni to me nije sprijecilo da rodim drugo i hvala Bogu jos nista nam ne fali...Nema onog luksuza,ali zato imamo najvece bogatstvo na ovom svijet-dvoje zdrave i normalne djece..
Prema tome,tvojoj prijateljici zelim puno srece i nafake..i para....i zdravlja..i nadam se da ce im uskoro biti bolje..za sve ima izlaz,pa se tako nadam da ce i oni naci najbolji moguci...Prijateljici zelim lagan porod i da na svijet donese sebi i svom muzu zivu i zdravu bebicu-tj. najvece bogatstvo koje ce ikad imati i koje ce im biti najvrijednije!!!
Sretno!!